Οι Ελάιτζα Μπράιαντ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς αποβλήθηκαν στο ντέρμπι Εφές-Φενέρ για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, αμφότεροι τιμωρήθηκαν από τη Euroleague με μία αγωνιστική αλλά και πρόστιμο για τη συμπεριφορά τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης της Εφές θα πληρώσει 10 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, ενώ ο φόργουορντ της Φενέρ τα μισά, με την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση να δίνει μεγαλύτερη ευθύνη (;) στον Μπράιαντ για το περιστατικό.

Υπενθυμίζουμε ότι όλο το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς έκανε ένα ντράιβ και δέχθηκε σκληρό φάουλ από τον Ελάιζα Μπράιαντ με αποτέλεσμα και οι δύο να πέσουν στο παρκέ δίπλα στην μπασκέτα.

Εκεί, αντάλλαξαν μερικές κουβέντες, με τον δεύτερο να γίνεται έξαλλος και να ορμά προς τον Τούρκο φόργουορντ της Φενέρ, προτού επέμβουν οι διαιτητές και μέλη των δύο ομάδων. Όπως ήταν φυσικό, αμφότεροι αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ.

Φυσικά, οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν έφεση για τις ποινές, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει η πιθανότητα να τεθούν σε αναστολή και να μην ισχύσουν στα επόμενα ματς των ομάδων. Η Φενέρ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (15/10), ενώ η Εφές φιλοξενείται από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι την ίδια μέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube