Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο DOUBLE ROAD RACE ATHENS - ο μοναδικός "διπλός" αγώνας δρόμου συνολικής απόστασης 15 χλμ. με "Ημίχρονο" αποκατάστασης αθλητών- το Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα.

Νικητές στην συνολική βαθμολογία του ”διπλού αγώνα” ήταν ο Κώστας Γκελαούζος της ΑΕΚ στην κατηγορία Ανδρών και η Καλλιόπη (Πόπη) Αστοπεκάκη στην κατηγορία Γυναικών.



Ο Δήμος Μαγγίνας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ο Χρήστος Καλλίας του Outrun κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στους άντρες, ενώ στις γυναίκες, δεύτερη στη συνολική βαθμολογία αναδείχθηκε η Παναγιώτα (Γιώτα) Βλαχάκη του ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ και τρίτη η Ντενίζ Δημάκη των DHL-Holmes Place.

Grand Champion του αγώνα ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Καραβίδας του Marathon Club.Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.doubleroadraceathens.gr.

Τιμώμενο Πρόσωπο της φετινής διοργάνωσης ήταν ο κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, σε ένδειξη αναγνώρισης της εξαιρετικής προσφοράς του στον Ελληνικό Αθλητισμό , ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό αναμνηστικό από τον κ. Γιώργο Παπαβασιλείου, ο οποίος είχε τιμηθεί πέρσι, στην 1η διοργάνωση του αγώνα.

Ο αγώνας τελούσε υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, τον οποίο εκπροσώπησε ο κ. Σπύρος Λιβαθηνός, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, ενώ οι φίλοι θεατές, υποστηρικτές, χορηγοί, συνεργάτες και εθελοντές του αγώνα, είχαν την ευκαιρία εκτός του όμορφου διπλού αγώνα να απολαύσουν μια ηλιόλουστη ημέρα στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Σχινιά Μαραθώνα στο οποίο “φιλοξενούνται” οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχινιά Μαραθώνα.

Παρόν στο φετινό 2ο DRR Athens ήταν και ο “εμπνευστής” του αγώνα, κ. Bob Anderson, ο οποίος συμμετείχε και φέτος ως δρομέας, όπως είχε πράξει και στην περσινή διοργάνωση.



Οι “Υποστηρικτές Ημιχρόνου”, ως εταιρείες αλλά και ως επαγγελματίες - φυσικά πρόσωπα, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη και υποστήριξη τους προς τον αγώνα, αποτελώντας και στη φετινή διοργάνωση τον κορμό του ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους, τις εταιρείες: OSTRACON και τους κ. Βασίλη Πρωτόπαππα, κα. Θένια Δημητριάδου και κα. Δήμητρα Μερτύρη, BOWTECH CENTER και τους κ. Αναστάσιο Τερζόπουλο, κα. Τσιούλη Αναστασία και κα. Κουτσαμπάση Αθηνά, LA Training & Fitness Center και τον κ. Στράτο Χουβαρδά, Physio Activity & Studio Bodywise και τον κ. Μάριο Δαβαρία, κα. Βασιλική Φουσέκη και κα. Ντόρα Μπενέκου, το Σύλλογο Ελλήνων Χειροπρακτών και τους κ. Κώστα Κοντουβάλη και κ. Γιώργο Γιαννόπουλο, το Φυσικοθεραπευτήριο PSAROGIANNIS και τον φυσικοθεραπευτή κ. Τάσο Ψαρογιάννη, όπως επίσης και τον φυσικοθεραπευτή κ. Αναστάσιο Ζάχο, τον μασέρ κ. Στέλιο Βελκόπουλο και τον κ. Φώτη Γρηγοράτο μασέρ και τους συνεργάτες του, επίσης μασέρ, Ζαφείρη Βολικάκη και Κωνσταντίνο Ζορμπά.

Παράλληλα η διοργάνωση του φετινού αγώνα εμπλουτίστηκε με την παρουσία εταιρειών & επιχειρήσεων που προσέφεραν προϊόντα και υπηρεσίες, όχι μόνο προς τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και προς τους θεατές επίσης, αναβαθμίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το περιβάλλον της αθλητικής διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε και ευχαριστούμε πολύ τις εταιρείες: X-TREME STORES, ASICS, OUTRUN, Α.ΙΣΜΑΗΛΟΣ Α.Ε., ΛΙΟΦΙΛ, NKS AGENCY, MY ATHLETE, ZERO RH+, ΦΑΓΕ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ, AVON, DINO SUCCESSORS, SCHWARZKOPF, RUNNERS CLUB.GR, ΛΙΑΤΡΙΣ, AMALTHIA, MY TENNIS TIME, ART FACTORY, DJ DPAPPA, NEW LIFE,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ-ΤΟΜΕΑ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ, όπως επίσης και τον ιατρό του αγώνα, ορθοπεδικό κ. Γιώργο Γιανναράκο.

Επίσης αναφέρουμε και ευχαριστούμε πολύ τους Χορηγούς Επικοινωνίας του Αγώνα: τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24, ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Running News.gr, περιοδικά Men’s Health & Women’s Health , eBeauty Ladies Blog & inDigital.

Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις δώρων- προσφορών των εταιριών που υποστήριξαν ή συμμετείχαν με εταιρική παρουσία/stand στον αγώνα.
Αναλυτικότερη πληροφόρηση σχετικά με τα αποτελέσματα των κληρώσεων, όπως επίσης και με τις παροχές των εταιρειών μπορείτε να διαβάσετε στην ενότητα “Τα Νέα μας” και Ο Αγώνας / Πρόσθετες Παροχές Αγώνα 2014, αντιστοίχως.

Μέρος του ποσού εγγραφής θα προσφερθεί και φέτος σε Μη Κερδοσκοπικούς Φορείς και Συλλόγους Περίθαλψης και Προστασίας άγριων ζώων και πουλιών που πολύ τακτικά περιθάλπονται και απελευθερώνονται στον υγροβιότοπο του Εθνικού Πάρκου του Σχινιά.
Ευχαριστούμε πολύ Όλους, όπως επίσης και τον κάθε ένα και κάθε μια ιδιαιτέρως που με τη Συμμετοχή, την Παρουσία, τη Συνεργασία, την Υποστήριξη & τον Εθελοντισμό εκ μέρους τους ,συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube