Τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Conference League, γνώρισε ο Απόλλων Λεμεσού. Οι Κύπριοι πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Ντνίπρο, και ηττήθηκαν με 1-0. Η Γουέστ Χαμ έκανε την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, εξασφαλίζοντας την πρωτιά απέναντι στη Σίλκεμποργκ με σκορ 1-0, ενώ η Τζουγκάρντεν μετά από ματσάρα έκανε επική ανατροπή στην έδρα της Μόλντε και νίκησε με 3-2, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση και μάλιστα ως πρώτη.

1ος όμιλος



Τα αποτελέσματα:

Φιορεντίνα-Μπασάκσεχιρ 2-1
Χάρτς-Ρίγα 2-1

Βαθμολογία
1. Μπασακσεχίρ 10
2.Φιορεντίνα 10
3.Χαρτς 6
4.Ρίγα 2

Η Χαρτς στο αδιάφορο ματς των... αποκλεισμένων κατάφερε να πάρει τη νίκη της τιμής επί της Ρίγα. Η σκωτσέζικη ομάδα προηγήθηκε στο 3' με τον Σάνκλαντ και διεύρυνε το προβάδισμα της στο 12' με τον Χάλιντεϊ, πριν η Ρίγα μειώσει στο 39' με τον Φριζενμπίχλερ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Eπόμενη αγωνιστική (3/11): Ρίγα-Φιορεντίνα, Μπασάκσεχιρ-Χαρτς

2ος όμιλος



Η Γουέστ Χαμ χωρίς να φορτσάρει έκανε το 5/5 στον όμιλο και εξασφάλισε την πρώτη θέση. Η λονδρέζικη ομάδα στο 25' πήρε κεφάλι στο σκόρ με πέναλτι του Λανζίνι, και δεν απειλήθηκε ποτέ για ισοφάριση μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τα αποτελέσματα:
Άντερλεχτ-Στεάουα Βουκουρεστίου 2-2
Γουέστ Χαμ-Σίλκεμποργκ 1-0

Βαθμολογία:
1. Γουέστ Χαμ 15
2. Σίλκεμποργκ 6
3. Άντερλεχτ 5
4. Στεάουα 2

Eπόμενη αγωνιστική (3/11): Στεάουα-Γουέστ Χαμ, Σίλκεμποργκ-Άντερλεχτ

5ος όμιλος



O Απόλλων Λεμεσού ήθελε μόνο νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ντνίπρο. Οι Ουκρανοί με τον Πιχαλιόνοκ πήραν κεφάλι στο σκορ στο 39'. Ο Απόλλων προς το τέλος, ενώ πάλευε για την ισοφάριση, έμεινε με δέκα παίκτες, γεγονός που ουσιαστικά τέλειωσε το θέμα πρόκρισης.

Τα αποτελέσματα:
Βαντούζ-Άλκμααρ 1-2
Ντνίπρο-Απόλλων Λεμεσού 1-0

Βαθμολογία:
1. Άλκμααρ 12
2. Ντνίπρο 10
3. Απόλλων Λεμεσού 4
4. Βαντούζ 2

Eπόμενη αγωνιστική (3/11): Άλκμααρ-Ντνίπρο, Απόλλων Λεμεσού Βαντούζ

6ος όμιλος



Η Σάμροκ Ρόβερς έδειξε από νωρίς ότι θα βάλει δύσκολα στη Γάνδη, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με τον Γκάφνεϊ στο 3'. Ωστόσο, στο 73' οι Σκωτσέζοι έμειναν με 10 παίκτες και στο 74' ισοφαρίστηκαν από τον Χονγκ, με το σκορ να μένει ως είχε μέχρι το τέλος, παρόλο που οι Σκωτσέζοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στη Νορβηγία, ο Μπρινχίλντσεν έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 6' απέναντι στη Τζουγκάρντεν, με τον Κάασα στο 21' να κάνει το 2-0. Η Τζουγκάρντεν απάντησε στο 44' με τον Έντβαρντσεν, αναπτερώνοντας τις ελπίδες ενόψει δεύτερου ημιχρόνου, ενώ στο 67' ο Ασόρο έκανε το 2-2. Οι Σουηδοί ολοκλήρωσαν μια επική ανατροπή με τον Ραντέτινατς στο 77', εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα
Μόλντε-Τζουγκάρντεν 2-3
Σάμροκ Ρόβερς-Γάνδη 1-1

Bαθμολογία:
1. Τζουγκάρντεν 13
2. Μόλντε 7
3. Γάνδη 5
4. Σάμροκ Ρόβερς 2

Eπόμενη αγωνιστική (3/11): Γάνδη-Μόλντε, Ντζουγκάρντεν-Σάμροκ Ρόβερς

7ος όμιλος



Στο ματς των πρωτοπώρων η Σίβασπορ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Γιαταμπαρέ στο 22, και αύξησε το σκορ στο 2-0 με τον Μαξ Γκρέιντελ στο 65'. Το ματς πήρε διαστάσεις θριάμβου στο 75', όταν ο Γιαταμπαρέ ξανά έκανε το 3-0.

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Σλάβια Πράγας είχε τον έλεγχο απέναντι στην Μπαλκάνι αλλά δυσκολευόταν, μέχρι να πάρει το προβάδισμα στο 75' με τον Λίγνκρ.

Τα αποτελέσματα
Μπαλκάνι-Σλάβια Πράγας 0-1
Σίβασπορ-Κλουζ 3-0

Bαθμολογία:
1. Σίβασπορ 10
2. Σλάβια Πράγας7
3. Κλουζ 7
4. Μπαλκάνι 4

Eπόμενη αγωνιστική (3/11): Κλουζ-Μπαλκάνι, Σλάβια Πράγας-Σίβασπορ

8ος όμιλος



Στην Ελβετία, η Βασιλεία έθεσε τις βάσεις για να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε στο 2-2 με τη Ζαλγκίρις. Οι Ελβετοί με γκολ του Ντιούφ από τα... αποδυτήρια μπήκαν μπροστά στο σκορ με 1-0, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 17' με τον Ζεκίρι. Η Ζαλγκίρις απάντησε και μείωσε στο 43' με τον Κεχίντε, με τον ίδιο να ισοφαρίζει στο 62'.

Στη Σλοβακία η Πιούνικ σόκαρε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας παίρνοντας προβάδισμα με τον Κοτσιούκ στο 64'. H σλοβακική ομάδα όμως είχε απάντηση, και ισοφάρισε στο 85' σε 1-1 με τον Κασία, πριν ολοκληρώσει την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά με τον Ραμίρες. Με αυτόν τον τρόπο, οι θέσεις της πρόκρισης σε αυτόν τον όμιλο έμειναν ανοιχτές προς διεκδίκηση την τελευταία αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα:
Βασιλεία-Ζαλγκίρις 2-2
Σλόβαν Μπρατισλάβας-Πιούνικ 2-1

Bαθμολογία:
1. Σλόβαν Μπρατισλάβας8
2. Βασιλεία 8
3. Πιούνικ6
4. Ζαλγκίρις 5

Eπόμενη αγωνιστική (3/11): Γερεβάν-Βασιλεία, Ζαλγκίρις-Σλόβαν Μπρατισλάβας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube