Ο τέταρτος κύκλος του Cobra Kai βγήκε στο Netflix στο τέλος του 2021 και «σαρώνει» σε απήχηση. Ο Ραλφ Μάτσιο, πρωταγωνιστής της σειράς που αποτελεί την αναβίωση των ταινιών Karate Kid, προανήγγειλε το τέλος της, αν και έχει ήδη ανανεωθεί για πέμπτο κύκλο.

«Παρότι λένε ‘Το Cobra Kai ποτέ δεν πεθαίνει’, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε τη σειρά και να κλείσουμε την ιστορία με τον δέοντα τρόπο. Ελπίζω το Netflix να μας δώσει την ευκαιρία να το κάνουμε και μετά θα υπάρχει δυνατότητα να ανοίξουμε ίσως νέα κεφάλαια, με άλλους τρόπους», τόνισε ο «Λαρούσο», που είχε πρωταγωνιστήσει στις τρεις πρώτες ταινίες, από το 1984 ως το 1989.

Παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η ιστορία μελλοντικά στη μεγάλη οθόνη επιστρέφοντας από εκεί που ξεκίνησε. «Δεν κλείνω την πόρτα σε τίποτα. Αφού η σειρά λειτούργησε μετά από τόσα χρόνια σε επίπεδο τηλεόρασης και είχε επιτυχία, θα ήταν ανόητο να αποκλείσουμε κάτι. Είμαι ανοιχτός σε όλα, αρκεί φυσικά να είναι το κατάλληλο περιεχόμενο και η καλύτερη δυνατή εκτέλεση», τόνισε ο 60χρονος πλέον Μάτσιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube