Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μάχη που έχει να δώσει απέναντι στη Μπράσοφ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και με νίκη θα κάνει το πρώτο σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης (17/10, 18:00).

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Αντρέα Γκαραντίνι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα του αν και είναι δεδομένο πως θα υπάρξει κούραση από το παιχνίδι απέναντι στην Γκουαγκουάς την οποία και απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος βρίσκονται από την Τρίτη (15/10) στη Ρουμανία και προετοιμάζονται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες θα «μονομαχίσουν» και για δεύτερη φορά στις 22/10, με τον Ολυμπιακό να θέλει το μαξιλαράκι ασφαλείας από την πρώτη αναμέτρηση.

Σκοπός των Πειραιωτών είναι η είσοδος της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αποτελεί το ακλόνητο φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί από την αναμέτρηση της Ρουμανίας για να κάνει τη ζωή του ευκολότερη, αλλά κυρίως για να μην δώσει ελπίδα στην Μπρασόφ ότι μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Με μία σοβαρή εμφάνιση και χωρίς να υποτιμήσει τον αντίπαλο του ο Ολυμπιακός δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι στην Μπράσοφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube