Την Κυριακή 8 Μαΐου, ο Αλέξανδρος παίρνει όλα τα απαραίτητα και φεύγει για bbq, παρέα με ανθρώπους που γνωρίζουν τι θα πει καλός μεζές.
Mε το #BBQStories, φτάνει στη Σαλαμίνα και αφού βοηθήσει τους εργάτες των Ναυπηγείων, στήνει το bbq και ετοιμάζει «Χταπόδι Ψητό Μαρινάτο & Πικάντικες Γαρίδες».
Η επιστροφή από τη Σαλαμίνα έχει τρέξιμο στην περιοχή Λιπάσματα του Πειραιά, παρέα με έναν φίλο, ο οποίος αργότερα τον συστήνει σε έναν από τους πιο έμπειρους και ξακουστούς ψήστες της Καστέλας.
Η συνέχεια έχει γνωριμία με τους ψαράδες της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου και για λίγο ο Αλέξανδρος ζει όλη την εμπειρία της πολύβουης αγοράς. Μαζί με τους ανθρώπους της Ιχθυόσκαλας, ετοιμάζει «Ψάρι Ψητό Με Μυρωδικά & Βουτυράτες Αχνιστές Καραβίδες».
Μέχρι την επόμενη απόδραση και το επόμενο bbq, κρατάμε αναμμένη τη φωτιά και απολαμβάνουμε λαχταριστές συνταγές με καλή παρέα.