Athens Kallithea και Ατρόμητος κοντράρονται σε λίγη ώρα (21:30, Cosmote Sport 1, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr) στο γήπεδο της Λεωφόρου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και παραμένουν κολλημένοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Αρνητικό το κλίμα και στις τάξεις του Ατρόμητου, με την ομάδα του Περιστερίου να αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στη 10η θέση της βαθμολογίας, την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από τον Παναιτωλικό, ενώ είχαν προηγηθεί τα αρνητικά αποτελέσματα στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακό (2-0) και Βόλο (1-2).

Πριν από λίγο έγιναν γνωστές οι 11άδες των δύο ομάδων:

Η σύνθεση της Athens Kallithea: Μπερναμπέ, Μεχίας, Ισιμά Μιρέν, Μότοκ, Μανθάτης, Εντιαγέ, Ντιμπά, Χάνουσεκ, Μουτίνιο, Βαλμπουεά, Ουλντρίκις

Και η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Χουτεσιώτης, Μουντές, Μπρόρσον, Μανσούρ, Κίνι, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Γιουμπιτάνα, Μίχορλ, Ουάρντα, Μπάκου

Να σημειωθεί πως ο Βαλμπουενά ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός στο φετινό πρωτάθλημα.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube