Athens Kallithea και Asteras AKTOR τίθενται αντιμέτωποι στις 17:00 (Cosmote Sport 1 & bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι δύο προπονητές έχουν ως στόχο να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Μάσιμο Ντονάτι να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του συγκριτικά με το προηγούμενο ματς κόντρα στον Βόλο. Σε σύστημα 3-5-2, ο Μπερναμπέ παραμένει κάτω από τα δοκάρια, με τους Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ και Ματίγιεβιτς να συνθέτουν την τριάδα στα στόπερ. Ο Μανθάτης θα καλύπτει τη δεξιά πλευρά και ο Σοΐρι την αριστερή, με τους Ντιμπά και Ματίγια να αποτελούν το δίδυμο στα χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιάνι με τον Μουτίνιο, ενώ λίγο πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Βασιλόγιαννης.

Από την άλλη, ο Μακελελέ επέλεξε και αυτός ανάλογο σύστημα. Ο Τσιντώτας θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, λόγω της απουσίας του Παπαδόπουλου, με τους Ντέλι, Καστάνιο και Αλάγκμπε να απαρτίζουν την τριάδα στην άμυνα. Χουχούμης αριστερά και Άλχο δεξιά θα είναι τα μπακ-χαφ, με τους Γιαμπλόνσκι και Μούμο να αποτελούν το δίδυμο στα χαφ. Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Μπαρτόλο και στην κορυφή της επίθεσης οι Άνταμ και Ρεγκίς. Ο Μακέντα μπορεί να μη ξεκινάει στο αρχικό σχήμα, αλλά είναι στον πάγκο και ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού θα αποφασιστεί από τον Γάλλο τεχνικό αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube