Τις δυο από τις τρεις εμφανίσεις του παρουσίασε ο Asteras AKTOR! Η πρώτη εμφάνιση είναι στο κλασικό κιτρινομπλέ χρώμα, την οποία την έχουμε δει μέχρι στιγμής στα φιλικά παιχνίδια, ενώ η δεύτερη είναι σε μπλε σκούρο χρώμα με λευκές λεπτομέρειες.

Οι άνθρωποι της ομάδας όμως τρέχουν παράλληλα και έναν μεγάλο διαγωνισμό, όπου δυο τυχεροί θα κερδίσουν όποια φανέλα επιθυμούν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

Ο ASTERAS AKTOR παρουσιάζει τις δύο αγωνιστικές του εμφανίσεις για την σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Οι δύο εμφανίσεις, που βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι άμεσα διαθέσιμες στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr.

Επίσης, η φετινή παρουσίαση συνδυάζεται με έναν μεγάλο διαγωνισμό. Στείλτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση media@asterastripolis.gr τη φωτογραφία σας φορώντας οποιαδήποτε φανέλα της ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μία από τις δύο φετινές φανέλες.

Οι δύο τυχεροί που θα κερδίσουν από μία φετινή φανέλα θα ανακοινωθούν μετά τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φετινής Stoiximan Super League.

Επίσης, στέλνοντας τη φωτογραφία σας και με τη συναίνεσή σας μπορεί αυτή να χρησιμοποιηθεί στην προαναγγελία των αγώνων του ASTERAS AKTOR.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube