Την Κυριακή (27/10, 17:00) ο Asteras AKTOR θα υποδεχθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες ενημέρωσαν τον κόσμο για τη διάθεση των εισιτηρίων, με τις τιμές στις θύρες 1 και 3 να είναι στα 30 ευρώ, στην θύρα 2 20 ευρώ και το παιδικό θα είναι 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

- Στο StarStore την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου από τις 9:00 έως τις 14:00.

- Στο εκδοτήριο της Θύρας1 του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 9:00 έως και τις 15:00 και για όσο υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

- Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργήσουν μόνο από τις 9:00πμ έως και τις 11:00πμ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρες 1 & 3: 30€

Θύρα 2: 20€ / 10€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2009)

ΠΡΟΣΟΧΗ

Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ενεργοποιημένους τους κωδικούς της αγοράς τους, στο gov wallet τους, δεν θα μπορούν να προσεγγίσουν το γήπεδο κατά τους προελέγχους.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 14:30.

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:00.

Για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην είσοδό σας, που προκύπτουν από τον υποχρεωτικό έλεγχο κατά την προσέγγιση των τουρνικέ, συνιστούμε την όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευσή σας στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους φίλαθλους το νέο τρόπο εισόδου στο γήπεδο με την αποθήκευση του εισιτηρίου ψηφιακά στο κινητό τους τηλέφωνο, μέσω της εφαρμογής Gov wallet.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων παραμένει η ίδια, ωστόσο, αυτά θα πρέπει να αποθηκεύονται ψηφιακά στο Gov wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει στους αναγνώστες των τουρνικέ κατά την είσοδό του στην αθλητική εγκατάσταση μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου (smartphone).

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας μέσω του Gov wallet, αλλά και απαντήσεις σε τυχόν απορίες σχετικές με τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε στο https://tickets.gov.gr

Για οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία αντιμετωπίσετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο https://support.gov.gr/guide/index.jsp?type=govgr255

Την ημέρα του αγώνα δεν υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα για επίλυση προβλημάτων που τυχόν προκύπτουν από την χρήση ή και τον τρόπο λειτουργίας του Gov wallet

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube