Συνεχίζεται η δράση στην Stoiximan Super League, με τον Asteras AKTOR να υποδέχεται στις 20:00 τον Λεβαδειακό (bwinΣΠΟΡ FM, sportfm.gr, Nova).

Ο Αστέρας την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι Αρκάδες παρουσίασαν καλή εικόνα στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται στην 10η θέση με 5 βαθμούς και μετράει μέχρι στιγμής μια νίκη, δυο ήττες και δυο ισοπαλίες. Χρειάζονται αυτή τη νίκη εκτός από βαθμολογικούς λόγους και γιατί θέλουν να σπάσουν την «κατάρα» στο σπίτι τους, όπου έχουν να νικήσουν εντός έδρας ματς 8 ολόκληρους μήνες.

Ο Γάλλος τεχνικός υπολογίζει ξανά τον Άλχο, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς καθώς ήταν τραυματίας. Την ίδια ώρα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος που αποβλήθηκε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Καστάνιο, Ντελί, Αλβαρες, Χουχούμης, Αλχο, Γκρόζντανιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Ζουγλής.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ εντός έδρας και βρίσκεται στην 12η θέση και δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Μετράει μέχρι στιγμής 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

«Καίγεται» για το τρίποντο για να ξεκολλήσει από τα χαμηλά και να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι εδώ και καιρό τραυματίες, Εραμουσπε, Γκροφ και Βήχος. Όσον αφορά τον Γκροφ, ο Ούγγρος κίπερ ανεβάζει στροφές τις τελευταίες ημέρες, και όλα δείχνουν πως μπορεί να είναι διαθέσιμος στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού: Γκαραβέλης, Στάγκος, Λιάγκας, Τσάρας, Κάσσος, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Μορέιρα, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Ζίνι.


ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Asteras AKTOR: Παπαδόπουλος – Άλχο, Καστάνιο, Ντελί, Άλβαρες – Μούμο, Γιαμπλόνσκι – Καλτσάς, Μπαρτόλο, Παλάσιος – Ρεγκίς.

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάπρας, Λιάγκας, Μεχία, Παπαδόπουλος, Πλέγας, Βήχος, Ρόμο, Ζίνι , Πεντρόζο, Μπάλτζι.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Ψύλλος, Καραλής, 4ος Ανδριανός, VAR: Τζήλος, Απτόσογλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube