Ο Asteras AKTOR θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League (31/08, 20:00).

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει ξανά τον Άλχο που είναι ανέτοιμος λόγω του τραυματισμού του, ενώ εκτός έμεινε ξανά ο Τριανταφυλλόπουλος για λόγους τακτικής όπως και ο Φαράζ. Αντιθέτως στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Τζίμας.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέτζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Περίεργο παιχνίδι, από αυτά που λέμε ότι δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα και μόνο να χάσεις!»

Αθανασίου: «Να βάλει ένα τέλος στο σερί και τρεις βαθμούς στο σακούλι ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η επικρατέστερη 11άδα»

Ολυμπιακός: Από τις 14:00 ανοιχτές οι θύρες στις Σέρρες, απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση του κόσμου

Παγκάκης: «Έχουν στενέψει τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι καλό το timing για αντίδραση»

Τσανάκας: «Πρέπει να μπουν στην εξίσωση οι ''νέοι'' στον Ολυμπιακό, αφού ακολουθούν τα ντέρμπι και η Ευρώπη»

Κωνσταντινίδης: «Πάλι πάνω στον ΠΑΟΚ θ' αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Όλοι αγαπάμε τον Τάισον»

Stoiximan Super League: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο… κυνήγι της ΑΕΚ

Αμερικανικό «φλερτ» για Ρέτσο!

Παναιτωλικός-Athens Kallithea: Ο μεν για την οκτάδα, η δε για τη σωτηρία

ΠΑΟΚ-Λαμία: Ένα εύκολο έργο που κρύβει όμως… παγίδες