Κάτι περισσότερο από ένα φιλικό ήταν αυτό που διεξήχθη στη Βερόνα ανάμεσα στην Ελλάς και τον Asteras AKTOR, το οποίο βρήκε τους Ιταλούς να επικρατούν με 1-0.

Οι δύο σύλλογοι, οι οποίοι έχουν και τα ίδια… κιτρινομπλέ χρώματα, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν φιλικούς δεσμούς και να δώσουν την «υπόσχεση» για μελλοντική συνεργασία.

Πριν τη σέντρα του αγώνα, εκπρόσωποι των ομάδων αντάλλαξαν ενθύμια και δώρα, όπως εμφανίσεις και πλακέτες. Με τον εκ των ιδιοκτητών των Αρκάδων, Δημήτρη Μπάκο, να δίνει το παρών, ενώ βρέθηκαν και οι αδερφοί Μποροβήλοι και ο δήμαρχος Τρίπολης.

Από πλευράς Βερόνα βρέθηκε ο σπουδαίος παλαίμαχος και νυν τιμ μάνατζερ της Βερόνα, Σάντρο Ματσόλα, όπως και άνθρωποι από τον δήμο της ιταλικής πόλης.

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

Η φιλική αναμέτρηση του ASTERAS AKTOR με την Hellas Verona στην Ιταλία, ήταν κάτι πολύ περισσότερο από απλώς και μόνο έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Η ιταλική ομάδα, με ελληνικές ρίζες αφού ιδρύθηκε από Έλληνες φοιτητές το 1903, και η δική μας ομάδα είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν φιλικούς δεσμούς.

Συγκεκριμένα, παρουσία του εκ των ιδιοκτητών του ASTERAS AKTOR, κ. Δημήτρη Μπάκου, του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Μποροβήλου και του Αντιπροέδρου, κ. Δημήτρη Μποροβήλου, οι δύο σύλλογοι αντάλλαξαν φανέλες, με τους Αρκάδες να προσφέρουν την επετειακή φανέλα στον team manager της Hellas Verona, κ. Sandro Mazzola.

Επίσης ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης στο πλαίσιο της επίσκεψης του ASTERAS AKTOR στην ιταλική πόλη, είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους εκπροσώπους του Δήμου της Βερόνα, να ανταλλάξουν απόψεις για μελλοντική συνεργασία και να προσφέρει πλούσια δώρα στον Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Δήμου, κ. Francesco Fasoli, παραλαμβάνοντας από την πλευρά του σε πλακέτα το σύμβολο της πόλης, Arena di Verona.

Ευχαριστούμε την Hellas Verona και την πόλη της Βερόνα για την θερμή φιλοξενία.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube