Ο Άρης με μία εξαιρετική εμφάνιση προηγείται μέσα στην Τρίπολη με 2-0 επί του Asteras AKTOR για την πρεμιέρα των playoffs των θέσεων 5 με 8 της Stoiximan Super League.
Η κατάσταση για τους γηπεδούχους χειροτέρευσε ακόμη περισσότερο στο 62ο λεπτό, όταν και ο Έντερ κλώτσησε τον Μόντσου, με τον διαιτητή Φωτιά να του δείχνει την κίτρινη κάρτα.
Ο VAR Τζήλος όμως είχε διαφορετική άποψη και τον κάλεσε στο «on-field review» για να επανεξετάσει τη φάση. Εκεί ο διαιτητής άλλαξε γνώμη και μετέτρεψε την κίτρινη κάρτα σε κόκκινη, αφήνοντας την ομάδα του Σάββα Παντελίδη με 10 παίκτες.
Βέβαια αυτή η αποβολή είναι διπλός πονοκέφαλος για τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, καθώς πλέον δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έντερ ούτε και για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΟΦΗ.
