Μια διαφορετική «οπτική» αναφορικά με τον επόμενο προορισμό του Νίκολα Μίροτιτς κατέγραψε μέσω ρεπορτάζ της η ισπανική εφημερίδα «AS».

Καθώς, σε σχετικό δημοσίευμα όπου καταγράφεται τόσο η ειλημμένη απόφαση από πλευράς Μπαρτσελόνα να διακόψει την συνεργασία της με τον Ισπανό πάουερ φόργουορντ όσο και η… διάθεση των Ερυθρού Αστέρα-Παρτιζάν Βελιγραδίου να τον αποκτήσουν, αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο για αυτόν, μπήκε στην συζήτηση και το ΝΒΑ…

Όχι τόσο για να πάει ο Μίροτιτς να παίξει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου αγωνίστηκε για μια πενταετία, από το 2014 έως και το 2019, αλλά κυρίως μέσω του… ντόμινο που μπορεί να δημιουργήσει η αποχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών από την Ευρώπη!

Με το ρεπορτάζ μάλιστα να μνημονεύει το «αντίο» του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό για να πάει στους Σακραμέντο Κινγκς και την προοπτική ο 32χρονος άσος να τον διαδεχτεί.

Αλλά και να επισημαίνει πως κάτι ανάλογο ενδέχεται να συμβεί και με την Μονακό, σε περίπτωση που φύγει ο Ντόντα Χολ για λογαριασμό των Πόρτλαντ Τρειλμπλέιζερς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube