Παίκτης της ΑΕΚ Betsson είναι οριστικά ο Χάντερ Χέιλ. Ο Αμερικανός γκαρντ και πρώτος σκόρερ της περσινής Basket League έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και απομένει πλέον η τυπική ανακοίνωση του deal. Ο πρώην άσος του Προμηθέα θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 300.000 για τη σεζόν που έρχεται, κάτι που δείχνει και την υπέρβαση που έκανε ο Μάκης Αγγελόπουλος, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, πάνω και από αυτό του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Φυσικά η «Ένωση» δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφικές της κινήσεις, αφού αναμένεται να κάνει ακόμη δύο ή τρεις προσθήκες. Για τη θέση του αθλητικού σέντερ υποψήφιοι είναι ο 25χρονος Αμερικανός ΡεϊΚουάν Γκρέι (2,03μ.) και ο 32χρονος Καναδός Κεμ Μπιρτς (2,03μ.). Παράλληλα, αναζητείται ένας ξένος φόργουορντ, ενώ είναι πιθανό να γίνει και μια ακόμη προσθήκη Έλληνα παίκτη.

Σημειώνεται ότι ο Χέιλ ολοκλήρωσε είχε 16,7 πόντους, 3,8 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 28 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ στο Basketball Champions League, μετρούσε 17,6 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ σε 14 αγώνες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.