Τρεις διεθνείς της ΑΕΚ, οι Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντάμιαν Σιμάνσκι, έφτασαν στο Μπουργκ-Χάαμσταντ την Κυριακή (07/07) και έπιασαν αμέσως δουλειά στην απογευματινή προπόνηση!

Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα του Ματίας Αλμέιδα, για μία ακόμη μέρα υπό τη βροχή στην Ολλανδία. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Πέτρος Μάνταλος που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ταυτόχρονα τα ατομικά τους προγράμματα συνεχίζουν οι Τσιλούλης, Φερνάντες και Γκολφίνος λόγω των τραυματισμών τους.

Στο γκρουπ θα προστεθεί τη Δευτέρα (8/7) ο Αλεξάντερ Κάλενς (ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Περού στο Copa America).

Υπενθυμίζεται ότι ο έτερος των διεθνών της «Ένωσης» στο Euro 2024, Στίβεν Τσούμπερ, γνώρισε το Σάββατο (6/7) με την Ελβετία τον αποκλεισμό από την Αγγλία. Έτσι, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ με την επιστροφή της από την Ολλανδία.

Όπως, δηλαδή, θα συμβεί και με τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος έξεσφαλίσει λίγες μέρες παραπάνω μετά τον αποκλεισμό του Μεξικό από το Copa America, καθώς εδώ και δύο χρόνια παίζει συνεχόμενα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.