Τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της γίνονται απόψε για την ΑΕΚ Betsson, καθώς στις 19:30 (ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) υποδέχεται την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε σε ένα σπουδαίο φιλικό στο κλειστό των Λιοσίων.

Νωρίτερα (16:00) ο Μάκης Αγγελόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει την ονοματοδοσία του γηπέδου, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλο πάροχο ενέργειας από το εξωτερικό. Το deal θα φέρει σημαντικά έσοδα στα ταμεία της ΚΑΕ, η οποία καταβάλει προσπάθεια να έχει σε τάξη φέτος τα οικονομικά της. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα τοποθετηθεί επί τη ευκαιρία και για άλλα ζητήματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά τα φιλικά στο Βελιγράδι κόντρα σε Παρτίζαν και Παρί ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του απέναντι σε μια ακόμη ομάδα Ευρωλίγκας. Ο Χάντερ Χέιλ πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί, καθώς έχασε ως τώρα όλα τα φιλικά λόγω τραυματισμού, ενώ αναζητείται ακόμη ένας αθλητικός σέντερ (και μέχρι νεωτέρας τη θέση καλύπτει ο Τζέιντιν Πάρκερ).

Η Φενέρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη συμμετοχή στο τουρνουά του Ηρακλείου και την ήττα από τον Ολυμπιακό την Κυριακή θα παίξει χωρίς τον τραυματία Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ενώ στο τελευταίο τη τεστ δεν είχε παίξει και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Πριν το ματς και στην... χαρακτηριστική ώρα 19:24 η διοίκηση της ΑΕΚ θα τιμήσει τον κορυφαίο σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου όλων των εποχών και «Αιώνιο Πρεσβευτή» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θωμά Μαύρο, τον γηραιότερο πρωταθλητή Ελλάδος στο μπάσκετ και Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ, Νίκο Μπαμπανικολό και τον κορυφαίο σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας «1968», Τάσο Μπουλμέτη.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται από 15 ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.