Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson διατίθενται και ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, ο 90χρονος πλέον Νίκος Μπαμπανικολός, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο, για να στηρίξουν όλοι τη νέα προσπάθεια.

Η σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο Facebook, αναφέρει: «Ο γηραιότερος Πρωταθλητής της «Βασίλισσας», ο 90ετής Νίκος Μπαμπανικολός, είναι η ψυχή μας.

Ο αγαπημένος μας «Μπάμπα», που έμεινε στην Ιστορία, -πέραν της αδιαμφισβήτητης αθλητικής, παραγοντικής και πολιτιστικής προσφοράς του- και για την κινηματογραφική ατάκα-σταθμό, που «έντυσε» τον «υπότιτλο» της επικής ταινίας «1968», παραγωγής ΑΕΚ ΒC & Mάκη Αγγελόπουλου, με απόφαση της Διοίκησης της ΑΕΚ Betsson BC θα παραλάβει συμβολικά το 100ο Εισιτήριο Διαρκείας, στο πλαίσιο των 100 ετών γέννησης του ενδόξου Σωματείου μας.

Ο αειθαλής «Μπάμπα», ανεξάρτητα από τα «Διαρκείας», που παραλαμβάνει εκ μέρους των παλαιμάχων αθλητών μας, ως Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ, και παραχωρεί τιμής ένεκεν η Διοίκηση, για άλλη μία σεζόν προχώρησε (και ο ίδιος) στην αγορά Εισιτηρίων Διαρκείας.

Παράλληλα, μέσω του ΑΕΚΒC TV, «στέλνει μήνυμα» στους συνοπαδούς της ΑΕΚ
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.