Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης ανακοίνωσε τον 37ο Αγώνα Δρόμου Ψυχικού, ενώ παράλληλα παρουσίασε και το νέο πρόγραμμα «ΑΘΛΑ» που αφορά στο σύνολο των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Το πρόγραμμα «ΑΘΛΑ» προσβλέπει στην ενεργή συμμετοχή όλων των κατοίκων και των πολιτών στις αθλητικές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος.

Ο 37ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και αποτελείται από δύο διαδρομές για ενήλικες: 10χλμ. και 5χλμ., καθώς και τέσσερις Αγώνες για παιδιά: 100μ., 200μ., 400μ. και 1.000μ.. Επίσης, για πρώτη φορά θα διεξαχθεί Περίπατος 5χλμ. καθώς και ξεχωριστές διαδρομές για Οικογένειες 400μ. & ΑΜΕΑ 50μ.

Αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης, αποτελεί η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου, αλλά και η συμβολή ομάδας εθελοντών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Συνεργαζόμενος Φορέας της φετινής διοργάνωσης είναι το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ‘ΔΕΣΜΟΣ’ που έχει ως σκοπό την κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων μέσα από τη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος από ιδιώτες & εταιρείες. Ο ‘ΔΕΣΜΟΣ’ συλλέγει τρόφιμα για την ενίσχυση της δράσης "Μέριμνα Δημότη", μια δράση συμπληρωματικής σίτισης και αλληλεγγύης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Όλες οι πληροφορίες για τη δράση του Δεσμού βρίσκονται στο www.desmos.org.

Υποστηρικτές της Διοργάνωσης είναι η Chiquita, η 3Ε, το GU energy gel, το YAVA Fitness Center Νέου Ψυχικό και τα γαλλικού τύπου καταστήματα αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής Frank Ze Paul.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Love Radio, Δημοκρατία, Espresso, SPORTDAY, SportFM.gr, Χρυσή Ευκαιρία, JoinRadio, Jenny.gr, TORA!TORA!, & koolnews.gr.

Τρόποι Εγγραφής:
• Ηλεκτρονικά: στις Φόρμες Εγγραφής που θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.philothei-psychiko.gr ή στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook www.facebook.com/agonasdromoupsychikou μέχρι την Τετάρτη 15/10.
Φόρμες Εγγραφής:
? Ατομική Εγγραφή
http://www.enroll.gr/expoprj/form.php?event=21&number=9
? Ομαδική Εγγραφή & Αγώνας για Οικογένειες
http://www.enroll.gr/expoprj/form.php?event=21&number=10
• Αυτοπροσώπως: Στη Γραμματεία Αγώνων που θα λειτουργεί στην Α’ Πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell): Πέμπτη 16/10, Παρασκευή 17/10 & Σάββατο 18/10: 10.00 – 19.00.

* Την Ημέρα του Αγώνα η Γραμματεία θα παραμείνει κλειστή.
Εγγραφές θα γίνονται δεκτές 08:30 – 09:00. αποκλειστικά για τους Παιδικούς Αγώνες

Για Περισσότερες Πληροφορίες:
Γραμματεία ΟΚΑΠΑ
T: 210 - 6834550
Για Πληροφορίες Μ.Μ.Ε.:
κα Μ. Στεφανίδη
E-mail: agonasdromoupsychikou@gmail.com
T: 6978953667

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube