Η μεγαλύτερη είδηση ενόψει του Ευρωμπάσκετ, που ξεκινάει τη Δευτέρα 3/9, είναι η παρουσία του Χόρχε Γκαρμπαχόσα σε αυτό. Ο παίκτης των Ράπτορς για τον παραπάνω λόγο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, η συγκίνησή του, όμως, ήταν τόσο μεγάλη, που ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ εμφανίστηκε "διψασμένος" για μπάσκετ και ευχαρίστησε τους πάντες. «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κ. Χοσέ Λουίς Σάεθ (πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης), ο οποίος στάθηκε δίπλα μου από την αρχή. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Ερνάντεθ, που περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως και τους απλούς φιλάθλους, τους δημοσιογράφους και σίγουρα τους γιατρούς που με βοήθησαν να είμαι έτοιμος. Πλέον, συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία».

Βέβαια, δε ξέχασε να πει και μια καλή κουβέντα για τον Ζόρντι Τρίας, ο οποίος όλο αυτό τον καιρό συμμετείχε στην προετοιμασία των «φούριας ρόχας» και αν δεν έπαιρνε το «οk», εκείνος θα ήταν ο αντικαταστάτης του. «Λυπάμαι πραγματικά για τον Ζόρντι, μακάρι να γινόταν να δώσει και εκείνος το "παρών"».

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube