Ίσως βγάλει από τη δύσκολη θέση τον Ντέιβιντ Μπλατ ο Αλεξέι Ζεβροσένκο. Ο Ρώσος, πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, βρίσκεται μεν κανονικά στην αποστολή των 13 παικτών που ανακοίνωσε ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός, ενόψει της αναχώρησης για την Ισπανία ακι το Ευρωμπάσκετ, όμως ο ίδιος δε δείχνει να θέλει να την ακολουθήσει, διαμαρτυρόμενος ότι δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μείνουν 12 παίκτες στην αποστολή της «αρκούδας» και να μη χρειαστεί να ψάχνει οι Μπλατ ποιον παίκτη θα «κόψει».

«Δε θα φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο. Το αποφάσισα, κρίνοντας ότι δεν είμαι απαραίτητος για την ομάδα και έχω την πλήρη επίγνωση των όσων λέω. Αν κοιτάξετε τα δύο προηγούμενα Ευρωμπάσκετ δεν είχα θέση στην ομάδα. Πρέπει να σας πω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος από όλα αυτά», ήταν οι δηλώσεις του ξανθομάλλη σέντερ.

Ο Μπλατ, από την πλευρά του, προσπάθησε να τον δικαιολογήσει. «Ο Αλεξέι θεωρείται βετεράνος σε αυτήν την ομάδα. Ό,τι κι αν είπε, δεν το είπε με κακία. Μπορούμε να ξεχάσουμε αυτό που έγινε και να συνεχίσουμε κανονικά την προετοιμασία μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube