Η Ελλάδα ζει τραγικές στιγμές με τις πυρκαγιές που κατακαίουν τη χώρα απ’ άκρη σε άκρη και κανένας Έλληνας πολίτης δε μένει ασυγκίνητος μπροστά σε αυτήν την κατάσταση. Οι άνθρωποι του αθλητισμού, μετά τις ανακοινώσεις στήριξης στους πληγέντες, ήρθε η ώρα να προβούν σε πράξεις για να βοηθήσουν την κατάσταση. Το αυτό έκαναν οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι «ισχυροί» άνδρες των «ερυθρόλευκων» αποφάσισαν να δωρίσουν στους πληγέντες των πυρκαγιών 12 εκατομμύρια ευρώ για να «ανακουφιστούν», όσο μπορούν αυτοί, από τη συμφορά που τους βρήκε και όλοι περιμένουν να ακολουθήσουν και άλλοι αυτό το παράδειγμα. Από εργομετρικά οι παίκτες.

Aκολουθεί η ανακοίνωση:

«Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, συναισθανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών και, θέλοντας να συμβάλλει στην ανακούφιση των πληγέντων, προσφέρει το ποσό των 12.000.000€ στον ειδικό λογαριασμό αρωγής πυρόπληκτων».

Στα αγωνιστικά, την Τρίτη το πρωί ξεκινάει η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων", όμως, ήδη, απο τη Δευτέρα ορισμένοι παίκτες πέρασαν απο εργομετρικές εξετάσεις. Μιλάμε για τους Πρίντεζη, Σεϊμπούτις, Βασιλειάδη, Γουντς, Ρόμπερτς και Ματσιγιάουσκας, ενώ ο Σχορτσιανίτης έκανε κάποιες συμπληρωματικές ιατρικές εξετάσεις και θα περάσει τις επόμενες μέρες από το εργομετρικό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube