Συνάντηση θα έχουν σήμερα ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Βαρδινογιάννης και οι δύο διευθυντές της διοργανώτριας αρχής, Πατρίκ Κομνηνός και Γιώργος Κυριακός. Οι τρεις άνδρες θα συζητήσουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και για τις φιλανθρωπικές κινήσεις, στις οποίες θα προχωρήσει η Σούπερ Λίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατατεθούν από τις ομάδες όλες οι εισπράξεις που θα έχουν στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στο λογαριασμό για τους πυροπαθείς (2341103053). Αν δεν πάνε όλα τα χρήματα εκεί, θα αυξηθούν εκτάκτως οι τιμές των εισιτηρίων, ώστε να σταλούν περισσότερα χρήματα στους πληγέντες. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να κατατεθούν κατευθείαν τα χρήματα στον λογαριασμό από τη χορηγία του ΟΠΑΠ, αλλά υπάρχουν λίγες πιθανότητες για την περίπτωση αυτή.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο σχεδιάζεται να διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκτός αν συνεχιστεί η εθνική τραγωδία. Σε αυτή την απευκταία περίπτωση θα υπάρξει νέα αναβολή για τις 23 Σεπτεμβρίου, καθώς μεσολαβούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του EURO 2008 και οι εκλογές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα αλλάξει η σειρά των αγώνων, δηλαδή το πρωτάθλημα θα αρχίσει με το ντέρμπι των «αιωνίων».

Πηγή: SportDay
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube