Αποκλείει το ενδεχόμενο φυγής του αμυντικού διδύμου των Μπρούνο Άλβες και Ζοσέ Μπονσίγκουα ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντα ντα Κόστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο πορτογαλικό Τύπο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν στρέψει πάνω τους το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με κυριότερους την Άστον Βίλα για τον Άλβες και τις Τότεναμ και Μίντλεσμπρο για τον Μπονσίγκουα.

Από τη μεριά του, το «αφεντικό» του συλλόγου, δεν φαίνεται διατεθειμένο να παραχωρήσει κάποιον από τους δύο παίκτες, καθώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο οικονομικό πρόβλημα, μιας και η ομάδα έβαλε στα ταμεία της περίπου 26 εκατομμύρια ευρώ από τη πώληση του Άντερσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Δεν θέλω να φύγει κάποιος από τους δύο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ντα Κόστα.

Ωστόσο, οι δύο άσοι σε δηλώσεις τους τονίζουν ότι το τοπίο σχετικά με τις μελλοντικές τους κινήσεις δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. «Ο πρόεδρος της Πόρτο μου είπε ότι αυτές οι προτάσεις δεν είναι διαπραγματεύσιμες», τόνισε ο Πορτογάλος διεθνής και πρόσθεσε «Αυτή είναι η θέληση της ομάδας. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά θα βρισκόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και ο βασικός μου στόχος».

Στο ίδιο κλίμα με του συμπαίκτη του είναι και οι δηλώσεις του Μπονσίγκουα: «Δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα, καθώς δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση. Το μέλλον μου εξαρτάται από τη θέληση της ομάδας, αλλά προς το παρόν σκέφτομαι να μείνω εδώ και να τηρήσω το συμβόλαιό μου».

Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube