Το σκληρό παιχνίδι είναι η μόνη λύση για την εθνική Βελγίου στο δύσκολο προσεχές παιχνίδι της ομάδας με την Πορτογαλία στη Λισσαβώνα, σύμφωνα με το Βέλγο τερματοφύλακα Στάιν Στάινεν.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να αποχωρήσει τραυματίας δυο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, αν θέλουμε να έχουμε κάποια τύχη στο συγκεκριμένο αγώνα», δε δίστασε να δηλώσει ο διεθνής γκολκίπερ της Μπριζ, προκαλώντας το μένος των παρευρισκομένων δημοσιογράφων.

«Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Η Πορτογαλία διαθέτει αναμφίβολα μεγαλύτερη ποιότητα από εμάς, αν παρασυρθούμε από το δικό της παιχνίδι σίγουρα θα χάσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυναμικά, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι σοκάρονται από τα λεγόμενά μου!»

Πάντως ο 26χρονος έσπευσε στη συνέχεια να διευκρινίσει ότι δε συμβουλεύει τους συμπαίκτες του να χτυπήσουν εσκεμμένα κάποιον αντίπαλό τους, απλά να αντιπαραβάλουν τη δύναμή τους στις τεχνικές αρετές των Πορτογάλων ποδοσφαιριστών.

«Θα είμαστε η φιλοξενούμενη ομάδα το Σάββατο και θα παίζουμε με αντίπαλο ξεκάθαρα ανώτερο από εμάς. Δε λέω ότι θα πρέπει να τραυματίσουμε κάποιον, αλλά ότι οι αντίπαλοί μας -και πρώτος απ’ όλους ο Κριστιάνο Ρονάλντο- θα πρέπει να μας νιώσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν προσπαθήσουμε να παίξουμε ανοικτά όπως αυτοί, φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Μπασάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube