Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» σε ένα ντέρμπι που είναι σημαντικό για πολλούς λόγους.

Οι Πειραιώτες έχουν στεφθεί ήδη πρωταθλητές, όμως θέλουν τη νίκη και για το γόητρο.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θέλει να αμφισβητήσει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την κυριαρχία της ομάδας του Μίτσελ και να πάρει ένα «τρίποντο» ψυχολογίας που θα τον βοηθήσει εν όψει του Κυπέλλου Ελλάδας και της συμμετοχής στα πλέι οφ.

Στην Ξάνθη η τοπική Skoda υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που είχαν ο Παναθηναϊκός (κόντρα στον Πλατανιά) και ο ΠΑΣ (στην έδρα του ΟΦΗ) για να απέχει έναν βαθμό από την πέμπτη προνομιούχο θέση, η οποία οδηγεί στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Την αδυναμία του Άρη να νικήσει τον Πανθρακικό θέλουν να εκμεταλλευτούν η ΑΕΚ και ο Λεβαδειακός, αφού όποια ομάδα κερδίσει σήμερα, εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Πάντως, ο χαμένος δεν… χάνεται μετά το χθεσινό αποτέλεσμα των «κίτρινων».

Την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζεται η Βέροια, αν καταφέρει σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Κέρκυρα, η οποία θα τα παίξει όλα για όλα μέσα στην Ημαθία.

Αναλυτικά η 27η αγωνιστική:

Σάββατο, 30/3

Άρης-Πανθρακικός 0-0
Ο Πανθρακικός, παρά την απουσία του Παπαδόπουλου, έφυγε «αλώβητος» από το «Κλ. Βικελίδης», αφού απέσπασε «λευκή» ισοπαλία, 0-0, από τον Άρη και τον έμπλεξε για τα καλά στην υπόθεση παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αν ήταν προσεκτικός σε δύο σημαντικές ευκαιρίες που έκανε. Αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, πολλές κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες για τους γηπεδούχους, με τους Ζαραδούκα και Παπαστεριανό να φεύγουν νωρίτερα για τα αποδυτήρια. Παράπονα από τους «κίτρινους» για την διαιτησία του Μάνταλου. Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 0-1
Ενώ είχε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΠΑΣ και να μπει σε τροχιά πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός λιποθύμησε και δεχόμενος γκολ από τον Ναζλίδη μόλις στο 4’ ηττήθηκε 1-0 από τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν το νωθρό τους ξεκίνημα, στη συνέχεια έπαιξαν μονότερμα τους Κρητικούς, όμως με εξαίρεση τον συγκινητικό Ζέκα, δεν είχαν παίκτη με τη θέληση, το πείσμα και το καθαρό μυαλό που θα μετουσίωνε τη συντριπτική κατοχή μπάλας σε γκολ. Διαβάστε περισσότερα.



ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Τι να τον κάνει τον πυλώνα στο «Γεντί Κουλέ»; Ο ΟΦΗ όντας εμφανώς ανώτερος στον αγώνα, επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής.Με πυλώνα και χωρίς, ο ΟΦΗ νικητής! Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάστηκε πολύ κακός στο «Γεντί Κουλέ» και οι Κρητικοί το επωφελήθηκαν στο έπακρον. Έτσι τα δύο γκολ των Παπάζογλου (17') και Κουτσιανικούλη (65') χάρισαν την σπουδαία νίκη στην ομάδα τους και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του υποβιβασμού. Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 15:00 (NS1)
ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 (NS2)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - A.E.K. 17:15 (NS1)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 (NS1)

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 (NS1)

Η επόμενη (28η) αγωνιστική

Σάββατο, 06 Απριλίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 (NS3)
Π.Α.Ο.Κ. – ΒΕΡΟΙΑ 17:15 (NS2)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ 19:30 (NS1)

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 15:00 (NS1)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 (NS3)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:15 (NS1)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 (NS1)

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - A.E.K. 19:30 (NS2)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube