Η myDirect, μετά την ασφάλιση αυτοκινήτου και με τη φιλοδοξία να ανοίξει μία νέα εποχή στις online ασφαλίσεις υγείας, ξεκίνησε τη διάθεση των νέων νοσοκομειακών προγραμμάτων myHealth Care μέσω του www.mydirect.gr.

Τα νέα νοσοκομειακά προγράμματα υγείας myHealth Care, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Prime Insurance, σου δίνουν τη δυνατότητα για νοσοκομειακή περίθαλψη υψηλής ποιότητας μέσω σύγχρονων υπηρεσιών υγείας.

Πρόκειται για ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα που διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες σου, καθώς μπορείς να επιλέξεις ο ίδιος το βαθμό και το είδος της κάλυψης που επιθυμείς και έτσι να καθορίσεις το κόστος του προγράμματος.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση που δεν έχεις ασφάλεια από κάποιο δημόσιο ταμείο και θέλεις να αποκτήσεις ένα ιδιαίτερα οικονομικό πρόγραμμα υγείας, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κάλυψης μόνο σε δημόσια νοσοκομεία.

Επίσης, τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε στην περίπτωση που είσαι ασφαλισμένος με κάλυψη από τον ΕΟΠΥΥ να εξασφαλίζεις πολύ χαμηλή απαλλαγή.

Προαιρετικά, παρέχεται μία σειρά από σημαντικές εξωνοσοκομειακές καλύψεις όπως δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, προνομιακές τιμές και εκπτώσεις για επισκέψεις σε γιατρούς καθώς και η δυνατότητα δεύτερης ιατρικής γνωμάτευσης από κορυφαία ιατρικά κέντρα του εξωτερικού.

Στη διάθεσή σου υπάρχει το Συντονιστικό Κέντρο υγείας, myHealth, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και παρέχει:

- Ιατρικές συμβουλές
- Ενημέρωση για το δίκτυο των συμβεβλημένων νοσοκομείων

Με μία επίσκεψη στο www.mydirect.gr, μέσα από ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, μπορείς να βρεις αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα myHealth Care, να υπολογίσεις τα ασφάλιστρά σου, να επιλέξεις το πρόγραμμα που επιθυμείς και να προχωρήσεις άμεσα σε αίτηση ασφάλισης.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά, με μία κλήση στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης της myDirect στο τηλέφωνο 801.803.83.83.



Πληροφορίες σχετικά με τη myDirect: η myDirect προσφέρει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου & υγείας με πλούσιες καλύψεις και χαμηλές τιμές. Τα πάντα online και με την υποστήριξη γραμμής τηλεφωνικής εξυπηρέτησης στο 801.803.83.83. Ο πελάτης παραλαμβάνει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και τα ενημερωτικά έντυπα, όπου και όταν το επιθυμεί, με courier, χωρίς επιπλέον κόστος. H myDirect είναι ανώνυμη εταιρεία πρακτορείας ασφαλίσεων, μέλος του Ομίλου Demco. Τα ασφαλιστικά προγράμματα παρέχονται από την ασφαλιστική εταιρία Prime Insurance Co. Ltd, μέλος του Ομίλου Demco.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube