Μετά την «γκέλα» στο ματς με τη Φινλανδία η νίκη της εθνικής Ισπανίας κόντρα στην Γαλλία στο επερχόμενο ματς μεταξύ τους με το "τρίποντο" να είναι επιτακτική ανάγκη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Σάντι Καθόρλα.

Μάλιστα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έχουν την ίδια… πείνα για τίτλους, παρά το γεγονός πως τους έχουν κατακτήσει όλους τα τελευταία χρόνια.

«Όποιος πιστεύει πως αυτό είναι το τέλος εποχής γι’ αυτή την εθνική κάνει λάθος. Δεν γίνεται να το λέμε αυτό μετά από δύο ισοπαλίες. Αυτές τις μέρες κάθε εθνική στο ποδόσφαιρο μπορεί να μην φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και αργότερα να πρέπει να απολογηθεί γι’ αυτό. Έχουμε ακόμη την ίδια “πείνα” για τίτλους», είπε αρχικά ο παίκτης της Άρσεναλ.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός μίλησε τόσο για την «γκέλα» με τη Φινλανδία όσο και για το πρώτο ματς κόντρα στην Γαλλία: «Σε αυτά τα δύο παιχνίδια κάναμε λάθη και μας κόστισαν τέσσερις βαθμούς. Ωστόσο, μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στα επόμενα ματς και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να μάθουμε από αυτά, ώστε να μην τα επαναλάβουμε ξανά».

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube