Σας αρέσουν οι έξυπνες αγορές; Επιλέγετε με βάση τις ανάγκες σας; Αναζητάτε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε προσιτή τιμή;

Ήρθε η ώρα να το κάνετε και στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας σκοράροντας διπλά!

Στη myDirect θα βρείτε ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου με πλούσιες καλύψεις και χαμηλά ασφάλιστρα!

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των καλύψεων που πραγματικά έχετε ανάγκη, επομένως δεν πληρώνετε παραπάνω για καλύψεις που στην ουσία δεν σας είναι απαραίτητες.

Το βασικό πακέτο Basic περιλαμβάνει καλύψεις που δεν θα τις βρείτε εύκολα σε άλλα βασικά πακέτα της αγοράς, π.χ νομική προστασία.

Προαιρετικά, στο Basic πρόγραμμα μπορείτε να προσθέσετε και την κάλυψη θραύσης τζαμιών.

Ακόμη, στα προγράμματα Plus και Full, στο πρώτο συμβόλαιο, παρέχεται δωρεάν η κάλυψη εξωνοσοκομειακής περίθαλψης myHealth Privilege η οποία σας προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και προνομιακές τιμές σε ένα ευρύ δίκτυο συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων και γιατρών!

Eπίσης, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συμβεβλημένων συνεργείων μπορείτε να έχετε ένα σύνολο πρόσθετων παροχών, οι οποίες δίνουν επιπλέον αξία στο συμβόλαιό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.mydirect.gr ή τηλεφωνήστε στη γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της myDirect στα τηλ 801.803.83.83 (από σταθερό) και 212.212.83.83 (από κινητό).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube