Με στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να… ανασάνει πιο άνετα και ουσιαστικά να εξασφαλίσει την παραμονή του θέλει ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής.

Οι Περιστεριώτες θέλουν το τρίποντο, ώστε να μπορέσουν να μπουν με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Πανιώνιος

Τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο θέλει ο Πανιώνιος, ώστε να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις και να «σκαρφαλώσει» όσο περισσότερο ακόμη γίνεται στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο, για το εντός έδρας ματς με τους Περιστεριώτες ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Κώστας Παναγόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ανδράλα και Ρόκα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάσουν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Τόσκας, Παντίδος, Κούρος, Κοντοχρήστος, Γανωτής, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Οκόγιε, Καμπάνταης.

Ατρόμητος

Με στόχο τη νίκη ώστε να μπορέσει να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ, θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» ο Νίκος Αναστόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος αν και ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμμετείχε στις προπονήσεις έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Επιπλέον εκτός αποστολής έμειναν ο Παναγιώτης Μπάλλας και ο Μανώλης Καλέργης.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραμάνος, Φάμπιο, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube