Στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ήταν η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ εκείνη που προσπάθησε να σταματήσει, χωρίς επιτυχία, τη Λάτσιο. Σε αυτή των «16» ήταν η σειρά της Στουτγάρδης να επιχειρήσει κάτι ανάλογο, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο. Η ομάδα της Ρώμης απέδειξε πως είναι ανώτερη και επικράτησε εκτός έδρας με 2-0. Ένα αποτέλεσμα το οποίο, σύμφωνα με τον προπονητή των Γερμανών, Μπρούνο Λαμπαντία, οφείλεται στη μεγαλύτερη εμπειρία των Ιταλών.

«Η Λάτσιο, εκτός από πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ έμπειρη. Σε αυτό το επίπεδο η εμπειρία μετράει πολύ. Αυτό φάνηκε από την εξέλιξη του αγώνα. Εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, εκείνοι με την πρώτη ευκαιρία, πέτυχαν γκολ. Στο σημείο εκείνο το παιχνίδι άλλαξε. Εμείς δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε, αντίθετα η Λάτσιο έδειξε να παίρνει τον έλεγχο και ήταν θέμα χρόνου να εκμεταλλευτεί κάποια από τις αντεπιθέσεις της. Δυστυχώς, σήμερα… πληρώσαμε την απειρία μας», τόνισε ο προπονητής της Στουτγάρδης.

Αναφορικά με την πρόκριση, ο Γερμανός τεχνικός δεν έδειξε να χάνει τις ελπίδες του. «Τα προγνωστικά είναι εναντίον μας. Αυτό που ξέρω είναι πως θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς θα το επιχειρήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Λαμπαντία.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παίκτης της Ρέιντζερς επιχείρησε να βάλει κασκόλ στον Μουρίνιο, τη στιγμή που ο Πορτογάλος πήγε να τους συγχαρεί!

Ντέμης: «Πού έχασε την πρόκριση ο Ολυμπιακός - Λειτούργησε και η ενδεκάδα χωρίς Γιάρεμπτσουκ»

Κνούτσεν: «Μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία της ομάδας αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμουν από τους πρώτους που είπα δεν μου αρέσει το VAR - Ήλπιζα για δώρο γενεθλίων με την πρόκριση»

Ολυμπιακός: «Ευχαριστούμε που ήσασταν παντού δίπλα μας στο ευρωπαϊκό μας ταξίδι»

Ολυμπιακός: Άγγιξε τα 20 εκατ. ευρώ από την πορεία του στο Europa League

Χούμελς: «Συγγνώμη, τα σκ@@@@α, είμαι τόσο απογοητευμένος»

Σταματέλος: «Συγκινητική η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού - Η Μπόντο δεν ήταν καλύτερη»

To fair play της χρονιάς: Ο Ντόργκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε στον διαιτητή πως δεν πρέπει να δώσει πέναλτι

«Καρφιά» Μουρίνιο για διαιτησία: «Ακόμη πληρώνω την αποβολή»