Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσφέρει έντονες συγκινήσεις, κάτι που φαίνεται σε κάθε αγώνα στο Coca-Cola Cup. Εκτός όμως των συγκινήσεων, οι καλύτεροι της διοργάνωσης θα κερδίσουν μοναδικά ποδοσφαιρικά δώρα. Το Coca-Cola Cup είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η πρωταθλήτρια ομάδα της ηλικιακής κατηγορίας 18-19 ετών θα ταξιδέψει στην Ιταλία και θα ζήσει από κοντά την απόλυτη εμπειρία της Juventus F.C., μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η τυχερή ομάδα θα ταξιδέψει στο Τορίνο, όπου θα έχει αρχικά τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο νέο γήπεδο της Ιταλικής ομάδας και να μπει σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης για το κοινό. Ακόμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της Juventus FC (Juventus Training Center), ενώ τη διαδικασία προπόνησης θα επιβλέπουν οι επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης νέων παικτών του συλλόγου. Τέλος, τα μέλη των πρωταθλητών του Coca-Cola Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη προπόνηση της Juventus FC.

Υπενθυμίζεται επίσης πως οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα. Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Colaκαι στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Το Coca-Cola Cup τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Περισσότερα στο: http://www.coca-cola.gr
Ακολουθήστε το: http://twitter.com/cocacolacupgr
Γίνετε «φίλοι»: http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube