Κρατήστε από τώρα την όρεξή σας, όσοι θελήσετε να γευματίσετε εκτός σπιτιού την Καθαρά Δευτέρα. Αφού πετάξετε τον αετό, μπορείτε να... πεταχτείτε και μέχρι το Πεδίον του Αρεος, στο Radisson Blu Park Hotel, το οποίο έχει ετοιμάσει έναν ιδιαίτερα πλούσιο μπουφέ με ποικιλία αρτοσκευασμάτων και παραδοσιακή λαγάνα.
Πάρτε μιά πρώτη γεύση με: φάβα, μελιτζανοσαλάτα, τουρσί, ελιές, ελληνική σαλάτα, σαλάτα με ρόκα - λιαστή τομάτα και σπόρους κουκουναριού, σαλάτα με καρότο και αβοκάντο, πατζαροσαλάτα, ταραμοσαλάτα και ρεβιθοσαλάτα, φασολάκια μαυρομάτικα, πράσινη σαλάτα, χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι, μπακαλιάρο τηγανητό με σκορδαλιά, καλαμαράκια τηγανητά, σουπιέ με σπανάκι, μυδοπίλαφο, γαρίδες με σάλτσα τομάτα και ούζο, πατάτες φούρνου, φρούτα εποχής, χαλβάς με κανέλα και σταφίδες, φρουτοσαλάτα, λουκουμάδες με μέλι και καρύδια και ζελές πορτοκάλι.
Τιμή κατ' άτομο 27 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί ή αναψυκτικό. Κοιτάξτε την τσέπη σας κι αν αντέχετε θα αντέξει και το... στομάχι.
Δημήτρης Μπαλής