Ακόμη ένας «τελικός» για την Κέρκυρα.

Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των Φαιάκων να σωθούν, που υποδέχονται τον Πλατανιά, των τριών σερί νικών. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα το Σάββατο στο ΕΑΚ παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της… χαρτί για την παραμονή με αντίπαλο τον Πλατανιά για την 24η αγωνιστική.

Ωστόσο, ο Άγγελος Ζουμπουλάκης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στους Χανιώτες.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Παπακώστας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών και θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Η 20μελής αποστολή: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Αγρίτης, Βενέτης, Πετρούσης, Λεόν, Έντερ, Μπουκουβάλας, Γιάντσης, Ηλιάδης, Κρητικός, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Σταμογιάννος, Γκέσιος, Αθανασίου, Βασιλόγιαννης, Σίμωσης, Τσουμάνης, Αρμένης.

Πλατανιάς

Τις υπηρεσίες του Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο, θα στερηθεί ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο 25χρονος μέσος αναμένεται να απουσιάσει για περίπου 15 ημέρες, δεδομένου ότι η κατάστασή του επιβαρύνθηκε με τη συμμετοχή του στο δεύτερο μέρος του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, ο Ναζλίδης δεν είναι η μοναδική απουσία του Πλατανιά, αφού ούτε οι Κάστελς, Ποτουρίδης, Αγκιλέρα βρίσκονται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Η 20μελής αποστολή: Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαμπάρθε, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Στόλερ, Τέτε, Τσιντί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube