Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός της SPORTDAY και του Readpoint.gr με δώρο ένα iPad, συνδρομές της ηλεκτρονικής έκδοσης της SPORTDAY και prepaid Readpoint cards!

Οι συμμετέχοντες καλούνταν να μπουν στη Facebook page του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και να παίξουν το παιχνίδι των 6 ερωτήσεων αθλητικών γνώσεων για να πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό.

Νικητές αναδείχθηκαν αυτοί που συγκέντρωσαν περισσότερους πόντους παίζοντας πολλές φορές, απαντώντας σωστά, γρήγορα και κάνοντας share τις επιδόσεις τους σε φίλους τους.

Συγκεκριμένα 1ος νικητής με 6.658 πόντους (και με μικρή διαφορά από τον 2ο!) αναδείχθηκε ο Christos Giaou (Facebook name), που κερδίζει το ολοκαίνουριο λευκό iPad 16GB (με Wi-Fi & 3G) και μία 6μηνη συνδρομή της ψηφιακής έκδοσης της SPORTDAY από το ηλεκτρονικό περίπτερο του Readpoint.gr!

2ος νικητής με 6.652 πόντους αναδείχθηκε ο Martyn Sands (Facebook name), που κερδίζει μία μηνιαία συνδρομή της ψηφιακή SPORTDAY.

3ος νικητής με 6.405 πόντους αναδείχθηκε ο Giannis Vlastaris (Facebook name), που κερδίζει κι αυτός μία μηνιαία συνδρομή της ψηφιακή SPORTDAY.

4ος νικητής με 6.284 πόντους αναδείχθηκε ο Panagiotis Manolis (Facebook name), που κερδίζει μια προπληρωμένη κάρτα readpoint των 10€.

5η νικήτρια με 6.100 πόντους αναδείχθηκε η Rena Korkidou (Facebook name), που κερδίζει μια προπληρωμένη κάρτα readpoint των 10€.

6ος νικητής με 6.088 πόντους αναδείχθηκε ο Alexandros Koutsioubas (Facebook name), που κερδίζει μια προπληρωμένη κάρτα readpoint των 10€.

Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμμετοχή και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την ψηφιακή έκδοση της SPORTDAY στο Readpoint.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube