Συνήθως όταν μιλάει ο Μέσι, όλοι οι άλλοι κάνουν… τουμπεκί. Η χθεσινή βραδιά δεν ήταν δική του όμως. Για την ακρίβεια όσο εκκωφαντικά σιωπηλός έμεινε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, άλλο τόσο loud έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με δύο δικά του γκολ οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 3-1 επί των Καταλανών.

Έτσι τα αστεία σε βάρος του Πορτογάλου μοιάζουν να στερεύουν -όπως τα δάκρυα που συνήθως κυλούν στα μάγουλά του μετά από κάθε αποτυχία- και αντίθετα, στη χλεύη παραδόθηκε ο συχνά-πυκνά (όχι για λάθος λόγους) ατσαλάκωτος Αργεντινός.

Από το… γλέντι δεν θα μπορούσε να λείψει ο Μάριο Μπαλοτέλι ο οποίος έβγαλε amber alert για τον Μέσι, ενώ λίγο αργότερα δεν κρατήθηκε και συμπλήρωσε πως ως πραγματικός μάγος ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να εξαφανίσει τον εαυτό του για 90 λεπτά.







Στο ίδιο πνεύμα και άλλο tweet που προσθέτει πως τελευταία φορά που θεάθηκε ο Αργεντινός ήταν στο ζέσταμα πριν το ματς με τη Μίλαν, στο οποίο και πάλι ο Μέσι αποδείχθηκε πως βρισκόταν κάπου αλλού.





Και το γλέντι συνεχίζεται…
















…μέχρι που ο Μέσι επιτέλους εμφανίζεται ως κάμεραμαν αγγλικού καναλιού, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά αν πρόκειται για εκπληκτική ομοιότητα, πρόταση καριέρας ή προϊόν φωτομοντάζ!




Πάντως –και με το επόμενο «clasico» να είναι επικίνδυνα κοντά- δεν αποκλείεται σύντομα, πολύ σύντομα, ο Αργεντινός να πάρει την εκδίκησή του, που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι πιάτο ιδιαίτερα καυτό.

Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube