Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του franchising.

Κύριο μήνυμα των προσφάτων εκδηλώσεων απονομής είναι ότι το franchising διανύει σήμερα μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους του στη χώρα μας, καθώς εμφανίζεται η μεγαλύτερη ευκαιρία του, να διαπρέψει ως κλάδος και να καταξιωθεί ως η απόλυτη μορφή επιχειρηματικότητας και ως καταλυτικός μοχλός ενίσχυσης της εθνικής οικονομίας.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE αναβαθμίζουν τον κλάδο του franchising, καθώς αφορούν σε μια εξαιρετική διοργάνωση και έχουν πλέον καταξιωθεί στον επιχειρηματικό κόσμο, αποσπώντας μοναδική απήχηση και κύρος.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE έχουν ως σκοπό να δώσουν ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και να συνεισφέρουν στην διάδοση του franchising. Στην διάδοση του πλέον δυναμικού κλάδου, που αποτελείται από εκατοντάδες αλυσίδες και δεκάδες χιλιάδες καταστήματα, που συντηρεί εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, που αναδεικνύει επιχειρηματίες και κάνει γνωστή την ελληνική επιχειρηματικότητα όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός ελληνικών συνόρων.

Η FOCUS-ON GROUP για 2η συνεχόμενη χρονιά κατακτά το βραβείο BEST USE OF TECHNOLOGY έχοντας πραγματοποιήσει σημαντικά επιτεύγματα γύρω από το χώρο της τεχνολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε πάνω από 17 χώρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube