Ολοκληρώθηκε χθες ο διαγωνισμός που προσφέρει σε έναν τυχερό επισκέπτη έκπτωση 50% για την ακαδημία που παίζει το παιδί του ώστε να συμμετάσχει όλη η ομάδα στο επερχόμενο 5ο Hellas Trophy της KOMM-MIT στην Πιερία!

Ο νικητής που ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση είναι ο:

Τσούμας Χρήστος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -869
και η ακαδημία που θα ταξιδέψει με έκπτωση 50% για να λάβει μέρος στο άρτια οργανωμένο 5ο Hellas Trophy της KOMM-MIT είναι η ΑΕΚ Futsal Academy.

Καλή επιτυχία!

Η KOMM-MIT διοργανώνοντας εδώ και 30 χρόνια Διεθνή Τουρνουά Ποδοσφαίρου για νέους προάγει τις διεθνείς ποδοσφαιρικές συναντήσεις όπου τα παιδία γνωρίζουν και συναγωνίζονται ομάδες από το εξωτερικό αποκτώντας μία πλούσια αγωνιστική αλλά και κοινωνική εμπειρία.

Δείτε το σχετικό video:


Επωφεληθείτε άμεσα από το διαγωνισμό και λάβετε μέρος στο 5ο Hellas Trophy!
Το τουρνουά διαρκεί από 27 Απριλίου μέχρι 1 Μαΐου 2013.
Συμμετέχουν ομάδες U11, U13, U15, U17, U19-juniors.
Οι αγώνες διεξάγονται στις 28-30 Απριλίου.

Για το Συγκεκριμένο Τουρνουά το αρχικό κόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα είναι 170 Ευρώ.

Περιλαμβάνονται εκτός από τη συμμετοχή στο τουρνουά, τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις
με πλήρη διατροφή (Full Board - πρώτο γεύμα, βραδινό κατά την άφιξη, τελευταίο γεύμα, πρωινό κατά την αναχώρηση). Το Ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένουν όλες οι αποστολές είναι το Poseidon Palace**** στη Λεπτοκαρυά, ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, πολύ πάνω από την τιμή του κόστους συμμετοχής.

Τα γήπεδα στα οποία διεξάγονται οι αγώνες είναι το Στάδιο Λιτόχωρου (ένα πανέμορφο και σύγχρονο από κάθε άποψη αθλητικό κέντρο, μόλις 7 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο), το στάδιο Λεπτοκαρυάς (2 χιλιόμετρα απόσταση από το ξενοδοχείο, επίσης άρτιο από κάθε άποψη, με επίσης κορυφαίο φυσικό χλοοτάπητα και το γήπεδο Δίου, δίπλα ακριβώς στις περίφημες αρχαιότητες (14 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, με επίσης άρτιες υποδομές και χλοοτάπητα).

Στο τουρνουά μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή Ακαδημίες από πέντε χώρες
(Κύπρος, Ουκρανία, Ρουμανία και Σερβία).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ και στο: 2310-43.79.35





Όροι συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).
1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11:00 έως και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:00.
2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.
3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει έναν (1) νικητή και έναν (1) αναπληρωματικό σε περίπτωση κωλύματος του πρώτου νικητή..
4. Το Δώρο είναι έκπτωση 50% επί του κόστους συμμετοχής στο τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών «5ο Hellas Trophy» που διοργανώνει η KOMM-MIT κατά το χρονικό διάστημα 27 Απριλίου 2013 με 1 Μαΐου 2013. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και πλήρη διατροφή. Η έκπτωση θα γίνει στο συνολικό κόστος συμμετοχής της ομάδας όπου αγωνίζεται το παιδί του νικητή και μόνο στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία της Ακαδημίας στην οποία ανήκει η ομάδα.
5. Ο νικητής του διαγωνισμού και ο αναπληρωματικός θα ανακοινωθούν από τον ιστότοπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM για την παραλαβή του δώρου. Για την παραλαβή του δώρου του ο νικητής θα πρέπει να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από το Διοργανωτή.
6. Το Δώρο δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.
7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του δώρου.
8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, αλλά και τα δεδομένα της Ακαδημίας θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr). Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των Ακαδημιών θα καταστραφούν.
9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube