Την νίκη που θα τον ξαναβάλει στην διεκδίκηση εισόδου στα πλέι οφ θα κυνηγήσει ο Λεβαδειακός, που στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να μείωσουν κι άλλο τη διαφορά τους από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

Λεβαδειακός
Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να γνώρισε βαριά ήττα (3-0) από τον Πανθρακικό, ωστόσο ανήκει ήδη στο παρελθόν. Οι Βοιωτοί θέλουν να φτάσουν στους τρεις βαθμούς και να πιάσουν στην βαθμολογία και την πέμπτη θέση τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμμαχός τους σε αυτό, το γεγονός πως μόνο ο Χοσέμι θα λείψει από το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός αμυντικός είναι τιμωρημένος και γι’ αυτό το λόγο θα απουσιάσει. Από την άλλη, «μέσα» είναι ο Μπουμάλ, που πιθανώς πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής.

Στο 4-2-3-1 του Παράσχου, λογικά κάτω από την εστία θα είναι ο Κυριακίδης. Στην άμυνα ο Μεντί αριστερά, με τον Μουλόπουλο δεξιά, ενώ στόπερ δίπλα στον Λισγάρα λογικά θα βρίσκεται ο Γεωργίου – αντί του Χοσέμι. Κόρμπος και Ζησόπουλος οι δύο «κόφτες», με τους Ροτζέριο, Πόι και Ακόστα μπροστά τους. Μοναδικός προωθημένος ο Βασιλείου.

Αναλυτικά, η αποστολή: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου.

Ατρόμητος
Μετά το μεγάλο διπλό στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ατρόμητος προσγειώθηκε ανώμαλα, αφού έμεινε στο 0-0 με την Βέροια. Πλέον, όλοι στην ομάδα του Περιστερίου έχουν το μυαλό τους στη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, ούτως ώστε να πλησιάσουν στη δεύτερη θέση.

Τα ευχάριστα για τον Νίκο Αναστόπουλο, έρχονται από το «μέτωπο» του Βαγγέλη Μάντζιου. Η μπλε κάρτα του επιθετικού της ομάδας έφτασε (επιτέλους) και γι’ αυτό συμπεριλήφθη στην αποστολή, όπως φυσικά και ο Δημούτσος που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής.

Ο Ράντμαν λογικά θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Ταυλαρίδη στην άμυνα. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Δημούτσος και Ιγκλέσιας, με τους Επστάιν, Καραγκούνη και Μπρίτο τριάδα στα χαφ. Μοναδικός προωθημένος πιθανώς να είναι ο Μάντζιος, καθώς ο «Αναστό» τον πιστεύει. Θέση βασικού διεκδικούν και οι Ναπολεόνι, Ουντότζι.

Αναλυτικά, η αποστολή: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube