Στα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ, Γιάννη Πετράκη, θα συμπεριληφθεί ο Μανώλης Μονιάκης για το επερχόμενο κρητικό ντέρμπι απέναντι στον Πλατανιά στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο 24χρονος παίκτης είχε απουσιάσει από τις προηγούμενες προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν στους προσαγωγούς.

Ωστόσο, αυτές υποχώρησαν την Πέμπτη (14/2), με αποτέλεσμα ο Μονιάκης να βγάλει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της ημέρας, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης της κυκλοφορίας της μπάλας.

Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο στον προπονητή του πως μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Πλατανιά.

Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεντιλίμπαρ: «Όποιον αντίπαλο και να έχουμε, πάντα παίζουμε με το δικό μας στυλ» - Τι είπε για Γιάρεμτσουκ

Βιτόρια: «Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι ουσιαστικά έχουμε τρόπους να καταστρεφόμαστε μόνοι μας με κάποια λάθη»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των playoffs

Χριστόγλου: «Ο Γκαρθία εξαφάνισε τους μέσους του Παναθηναϊκού»

Ουναΐ: «Ενδεχομένως να μην καταλαβαίνουμε σε ποια ομάδα παίζουμε»

Νικολογιάννης: «Ορατός ο κίνδυνος της 4ης θέσης για Παναθηναϊκό - Λυπήθηκα Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδη»

Κετσετζόγλου: «Εικόνα πανικού από την ΑΕΚ μόλις δέχθηκε το πρώτο γκολ - Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ»

Ο εκπληκτικός Γιάρεμτσουκ, η πράσινη αντίδραση και η παράσταση τίτλου του Ολυμπιακού: Τα highlights του ντέρμπι

Δεσύλλας: «Soft νοοτροπία, επιπόλαιος Παναθηναϊκός με πολλά λάθη…»

Νικολακόπουλος: «Μας είχε λείψει μία τεσσάρα και στον Παναθηναϊκό…»

TAGS: ΟΦΗ