Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων home entertainment, τα Seven Spots, ανεβάζουν για άλλη μία φορά τον πήχη, αυτή τη φορά στην digital ενημέρωση, για ό,τι συμβαίνει και ό,τι θα συμβεί στον πάντα συναρπαστικό χώρο του home entertainment!

Αφετηρία η σελίδα των Seven Spots στο Facebook, που ουσιαστικά αποτελεί ένα hub εξειδικευμένο στο home entertainment. Ανακαλύψτε το υπερπλήρες tabμε τίτλο «Discover Tab» και ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και games καθώς και επερχόμενους τίτλους στις κατηγορίες αυτές.

Η λειτουργία του supertab, έρχεται με μεγάλη προστιθέμενη αξία χρήσης για τους φίλους της σελίδας. Μέσω του supertab μπορείτε να παρακολουθήσετε τα trailer ταινιών και games, να κλείσετε την ταινία που επιθυμείτε online μέσω της μοναδικής υπηρεσίας “SMS me when available” και να κάνετε προ-παραγγελία των τίτλων παιχνιδιών που σας ενδιαφέρουν, αποκτώντας πρόσβαση σε αποκλειστικότητες των Seven Spots πρώτοι!

Παράλληλα, στο Discover Tab θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες εταιρικές πληροφορίες για τα Seven Spots, όπως πολλά και συμφέροντα προγράμματα ενοικίασης καθώς και μία σειρά παροχών και υπηρεσιών της αλυσίδας των καταστημάτων και του e-shop, αποκλειστικά για εσάς. Γίνετε μέρος της παρέας των Seven Spots, λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς που δημιουργούνται αποκλειστικά για τους fans της σελίδας και απολαύστε δώρα και εκπλήξεις που τρέχουν 12 μήνες το χρόνο.

Go social with Seven και ανακαλύψτε ένα νέο, fun και social τρόπο να ζείτε το home entertainment:
www.facebook.com/sevenspot.gr


Σχετικά με τα Seven Spots
Τα Seven Spots είναι η μοναδική αλυσίδα οικιακής ψυχαγωγίας, με 82 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουν τη μεγαλύτερη & πληρέστερη ταινιοθήκη στην ελληνική αγορά και τα πάντα γύρω από την τεχνολογία του gaming.

Στα Seven Spots μπορείτε να νοικιάσετε, να αγοράσετε ή να ανταλλάξετε games, ταινίες και κονσόλες καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό των καταστημάτων θα σας εξυπηρετήσει και θα σας δώσει οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία. Στα Seven Spots μπορείτε ακόμη να βρείτε πληθώρα χρηστικών gadgets και περιφερειακών εξαρτημάτων που αφορούν ήχο και εικόνα, gaming, υπολογιστές, smartphones και tablets.

Ειδικά προνομιακά προγράμματα ενοικίασης, εξειδικευμένες υπηρεσίες, δώρα, γνώση και ενημέρωση για την οικιακή ψυχαγωγία και τις νέες τεχνολογίες είναι στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τη διασκέδαση στο σπίτι ή την απόλυτη εμπειρία του gaming μέσω των ειδικά διαμορφωμένων χώρων Playrooms, τα οποία υπάρχουν σήμερα σε 18 καταστήματα του δικτύου.

www.sevenspot.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube