Με πλούσια θεματολογία η σημερινή εκπομπή Σπορ-Σκορ-Ρεκόρ ( Αρτ, 18.00) με τον Νίκο Στρατή, αναφέρεται:


*Ποια είναι τα πλάνα του Μίτσελ ενόψει του αποψινού αγώνα του Ολυμπιακού στο Λεβάντε (20.00) απέναντι στην Ισπανική ομάδα για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Την καλή παράδοση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας ευρωπαϊκά παιχνίδια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και την άσχημη αντίστοιχα παράδοση επί Ισπανικού εδάφους. Μεταδίδει από την Βαλένθια ο απεσταλμένος της εκπομπής Νίκος Αβραμίδης.

*Αρκετές αλλαγές στην 11άδα ετοιμάζει ο Φάμπρι ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον ΑΡΗ. Καπίνο, Πίντο, Κάϊπερ, Εσπάρθα και Φουρλάνος χτυπάνε με αξιώσεις θέσεις στο αρχικό σχήμα.

*Θετικά μηνύματα από το Υπουργείο Οικονομικών πήρε ο Βιντιάδης για την επιμήκυνση των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Μεταδίδει από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο Κωστής Ραπτόπουλος.

*Οι δοκιμές του Δώνη σε συστήματα και 11άδες ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ αλλά τα 25 «ζεστά» εκ ευρώ που έβαλε ο Σαββίδης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που τον έκαναν το απόλυτο αφεντικό στον ΠΑΟΚ.

*Την εκδήλωση από την χθεσινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ατρόμητου.

*Την παρουσίαση του στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη των εθνικών ομάδων από την ΕΠΟ.

*Την προαναγγελία του αποψινού αγώνα του ΠΑΟ στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για την 7η αγωνιστική του τοπ 16 της Ευρωλίγκα.

*Την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Μόσχα ενόψει του αυριανού αγώνα του απέναντι στην Κίμκι για την ίδια διοργάνωση.

*Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τα χθεσινά παιχνίδια στο ΝΒΑ.

*Τις επίσημες αντιδράσεις των Ελλήνων Ολυμπιονικών για την πολύ πιθανή έξοδο της Πάλης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

*Τις βραβεύσεις του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου όπως έγιναν χθες στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84».

*Τα γκολ από τα χθεσινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Πως Ντε Χέα και Λόπεθ κράτησαν στα επίπεδα του 1-1 το χθεσινό Ρεάλ- Μάντσεστερ.Γ αλλά και πως προέκυψε το «χορταστικό» 2-2 στο παγωμένο Ντόνετσκ.

*Την προαναγγελία των σημαντικότερων αποψινών αγώνων στο Γιουρόπα Λιγκ.

*Την ήττα-σοκ της Μπόκα (1-2) εντός έδρας από την Τολούκα στην πρεμιέρα της στο Λιμπερταδόρες αλλά την νίκη της Ομόνοιας επί της Ανόρθωσης με 4-0 στο Κύπελλο Κύπρου.

*Το απίστευτο τραγικό δυστύχημα του Παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους που σκότωσε την σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube