Μπορεί ο Ολυμπιακός να νίκησε τον Παναθηναϊκό στο μπασκετικό παιχνίδι της Δευτέρας με σκορ 72-67 εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στα play off, δεν σημαίνει όμως απαραίτητα ότι θα στεφθεί και πρωταθλητής στο τέλος αν δεν τα δώσει όλα στους Τελικούς!

Το ίδιο συμβαίνει και στο N' Joy Unileague που ναι μεν έχουν ξεχωρίσει οι πρωτοπόροι, όμως για να επιτευχθεί ο στόχος θέλει προσοχή και συγκέντρωση μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Και όπου βλέπετε «στόχο», βάλτε τις 4 πρώτες «χρυσές» θέσεις (σε κάθε όμιλο) που θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην κατηγορία του πρωταθλήματος. Ας δούμε όμως μερικούς από τους αγώνες την εβδομάδα που μας πέρασε σε 5 από τις 10 πόλεις της διοργάνωσης.

Στο Ηράκλειο οι Ιπτάμενοι νίκησαν με μεγάλη διαφορά την ομάδα Zapatista με τελικό σκορ 16-4 ενώ τα Σαπάκια δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν στον αγώνα με τις Νυχτερίδες με αποτέλεσμα να χάσουν με τελικό σκορ 6-11.

Στην Αθήνα το Μαύρο Καρότο νίκησε τους Golden Boys (10-4) ολοκληρώνοντας τους αγώνες με το απόλυτο σερί. Οι Μυτιληνιοί βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα και έχασαν από τους Παρτουζάν με μεγάλη διαφορά (2-19). Στην αναμέτρηση Havalencia με DI namites, ένα παιχνίδι με πολλές αποκρούσεις και από τους δυο τερματοφύλακες και τους παίχτες να προσπαθούν απεγνωσμένα να πάρουν τη νίκη, χωρίς να τα καταφέρουν, ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 5-5. Οι Ιαγουάροι νίκησαν τους LOL με 11-7, ενώ οι Lolers έχασαν από τις Ναυαρχίδες με 4 τέρματα διαφορά (4-8).

Στη Θεσσαλονίκη η αναμέτρηση των ομάδων Κυριάκος Ιωάννου με Κάτο Μιαο έληξε 14-1. Οι Κάτο Μιάο μπόρεσαν να σκοράρουν μόνο μια φορά και αυτό διότι έπιασαν τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας απροετοίμαστο. Ο Πανακμιακός νίκησε με δυσκολία τους Real Ξενυχτ (3-2), ενώ οι Inglorious bastards έχασαν με 5 γκολ διαφορά από τους Larisa City (4-9).

Στο Βόλο οι Γατόπαρδοι νίκησαν τους Chivas με 5-1 και οι Κανονιέρηδες νίκησαν 7-3 τον Μπαφανιακό. Ενώ στη Χαλκίδα διεξήχθη μόνο ένας αγώνας αυτός των Drink team εναντίον Καφενεία όπου η ομάδα Drink Team κατάφερε να νικήσει τα Καφενεία με σκορ 13-7.

Αυτά ήταν μερικά από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και τώρα η ώρα των χορηγών. Το N'JOY UNI-League διεξάγεται υπό την μεγάλη χορηγία του Ν'JOY της ΦΑΓΕ. Το πιο αγαπητό σοκολατούχο γάλα της αγοράς στέκεται δίπλα στο πιο αγνό κομμάτι του ελληνικού αθλητισμού και αυτό τιμά αφάνταστα την ελληνική εταιρία που μέσα σε τόσο δύσκολους καιρούς δείχνει τον δρόμο.

Η διοργάνωση περικλείει στην μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίος ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr το οποίο προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές σε εκπληκτικά καταλύματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς. Σε συνεργασία με το ekdromi.gr, δύο από τα top καταλύματα που θα φιλοξενήσουν κάποιους από τους νικητές είναι στο Ναυπλιο το www.dias-hotel.com και στη Μονεμβασια το www.petrinoguesthouse.com.

Το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν! Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα φοιτητή... Απλή απογείωση!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube