Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις της Τετάρτης είναι αυτή ανάμεσα στη Σουηδία και την Αργεντινή. Δύο μεγάλα ποδοσφαιρικά «αστέρια», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Λιονέλ Μέσι θα τεθούν αντιμέτωποι, υποσχόμενοι θέαμα και γκολ.

Ο Σουηδός, μιλώντας την παραμονή του αγώνα για τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, αναγνώρισε το μοναδικό ταλέντο του. «Ο Λίο είναι απλά φανταστικός. Σε ατομικό επίπεδο δεν μπορεί να συγκριθεί κανείς μαζί του. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό, το βλέπουν όλοι και το δείχνουν τα βραβεία που έχει κερδίσει. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει κάνει ολόκληρη συλλογή. Περιμένω με ενδιαφέρον το μεταξύ μας παιχνίδι. Θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα να αντιμετωπίσω τον καλύτερο του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά ο «Ίμπρα».

Όταν κάποιος, προσπαθώντας να προκαλέσει τον Ιμπραΐμοβιτς, τον ρώτησε αν ο Μέσι είναι ανώτερος ακόμα και από εκείνον, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια. «Δεν έχω καμία σχέση μαζί του. Κάθε σύγκριση είναι περιττή. Με όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, τι θέλατε να σας πω, εκτός από το αυτονόητο; Ο Μέσι είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο, γνωστός για τον εγωισμό του, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube