Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου oι επισκέπτες του Allou! Fun Park είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μερικούς ακόμα από τους διάσημους φίλους του Allou! που συμμετείχαν στο ημερολόγιο «Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων.

Οι Ελένη Πετρουλάκη και Ορέστης Καρνέζης βρέθηκαν στο πάρκο και υπέγραψαν τις φωτογραφίες τους στο χώρο της έκθεσης καθώς και ημερολόγια.

Το happening πλαισιώθηκε μουσικά με dj set από τη Στέλλα Γιαμπουρά.

Το ημερολόγιο «Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων» είναι ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Allou! Fun Park και τα έσοδά του διατίθενται στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Οι φωτογράφοι Γιώργος Μεστούσης και Δημήτρης Σφαέλλος με έμπνευση πάντα το πάρκο, δημιούργησαν εικόνες που παίζουν με τα όρια του ρεαλισμού και της φαντασίας. Διάσημοι φίλοι του Allou! Fun Park πρωταγωνιστούν σε αυτά τα ονειρικά τοπία με styling που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης.

Στις σελίδες του εκτός από τους Κατερίνα Τσάβαλου, Ελένη Πετρουλάκη και Ορέστη Καρνέζη ποζάρουν ακόμα οι Νίκος Αναδιώτης, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Λιανός, Νίνο, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Κατερίνα Τσάβαλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κώστας Χανιώτης, Μαριέτα Χρουσαλά.

Το ημερολόγιο “Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων» διατίθεται προς πώληση στο Allou! και στο Kidom στην τιμή των 2€.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube