Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της Facebook page του NovaΣΠΟΡ FM που προσφέρει σε δώδεκα (12) τυχερούς φίλους της σελίδας από μία διπλή πρόσκληση για τη νέα ταινία του «εξολοθρευτή», Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, «Μη μου Χαλάς τη Μέρα - The Last Stand».

Οι 12 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere που θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 20:00, στο ODEON Kosmopolis, στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 73), αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης μεταξύ όσων έκαναν comment στο σχετικό post μέχρι τις 16:00 σήμερα και είναι οι:

Alex Kountourogiannis
Antonis Aggelopoulos
Antonis Charchalakis
Dimitris Kotsopoulos
Elena Aggelopoulou
Mixalis Economides
Μπάμπης Ακτύπης
Panagiotis Logothetis
Pantelis Toitos
Σέβη Αυγερινού
Spiros Skaltsogiannis
Stelios Drakopoulos

Τα ονόματα αναγράφονται όπως στο προσωπικό Facebook profile του καθενός

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με Facebook message στο λογαριασμό τους και θα παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας στην είσοδο του κινηματογράφου.

Καλή διασκέδαση!



Γρήγορα αυτοκίνητα, καυτές γυναίκες, άγριες καταδιώξεις, ναρκωτικά, επικές μάχες και πιστολίδια από την κόλαση, συνθέτουν μια ξέφρενη ιστορία δράσης. Ο Σβαρτζενέγκερ υποδύεται τον σερίφη Ρέι Όουενς, ο οποίος εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη του Λος Άντζελες για να «πατάξει το κακό» στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των Η.Π.Α.. Απέναντί του, βασικός «κακός» της ιστορίας, ο διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών, ο Γκαμπριέλ Κορτέζ (Εδουάρδο Νοριέγα) ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων. Θα τα καταφέρει άραγε ο Κορτέζ να προσπεράσει την ισχυρότατη ενέδρα που του στήνει ο Αμερικάνικος νόμος και να ξεγλιστρήσει στο γειτονικό Μεξικό ή θα του κόψουν την πορεία, μια για πάντα, ο Σερίφης Όουενς με το άπειρο προσωπικό του και ο πράκτορας Τζον Μπάνιστερ (Φόρεστ Γουίτακερ);

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube