Σε κάποιους ομίλους έχουν ήδη ξεχωρίσει ποιες ομάδες θα προκριθούν στο πρωτάθλημα και ποιες θα συνεχίσουν στο κύπελλο ενώ σε άλλους υπολείπονται κάποιοι αγώνες ακόμα. Ας δούμε όμως κάποιες ομάδες και τα αποτελέσματα τους από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην Αθήνα η ομάδα Μαύρο Καρότο νίκησε ακόμα έναν αντίπαλο, τους Los Grecos με σκορ 15-4 δείχνοντας πως έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της διάκρισης στο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε πως έχει το απόλυτο των νικών σε όλα τα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα και υπολείπεται ακόμα ένα. Για να δούμε αν θα ολοκληρώσει το σερί της. Οι Hellenic Stars ήρθαν ισόπαλοι με τους Corinthians (3-3) ενώ οι ΒΔΤ έχασαν από τους Ιαγουάρους 5-10.

Στο παιχνίδι Κακοί εναντίον Δράκων οι Κακοί νίκησαν με 4 γκολ διαφορά (7-3) και η αλήθεια είναι πως βρίσκονται σε μεγάλη ρέντα μιας και σημείωσαν μόλις μια ήττα στους 6 αγώνες που έχουν παίξει. Στη Θεσσαλονίκη ελάχιστα ήταν τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα και αυτό λόγο της εξεταστικής. Οι Κάφροι έχασαν από τους ΧΜΦ με ένα γκολ διαφορά (7-8), ενώ οι Celtics ήρθαν ισόπαλοι με τους Κ-39 με σκορ 6-6.

Στη γενική κατάταξη στον Α' όμιλο βρίσκουμε τους Nerds F.C. στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς. Στον Β όμιλο την πρώτη θέση έχει καταλάβει η Larissa city ενώ τον Γ όμιλο έχουμε πρόσκαιρη ισοβαθμία μεταξύ των Crows και των Medisof με τους πρώτους να έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όμως με τους δεύτερους να έχουν ακόμα 2 παιχνίδια για την Α Φάση. Όλα λοιπόν μπορούν να ανατραπούν.

Στη Χαλκίδα στον Α' όμιλο στην πρώτη θέση βρίσκεται η ομάδα Drink Τeam και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει εκεί μέχρι την ολοκλήρωση της Α' φάσης. Στον Β όμιλο η Σελεσάο είναι στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς χωρίς όμως να απειλείται από την ακόλουθη ομάδα O’clock.

Για τις υπόλοιπες πόλεις Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλος, Ρέθυμνο και Ιωάννινα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα οι θέσεις μιας και οι ομάδες βρίσκονται βαθμολογικά σε απόσταση αναπνοής η μια από την άλλη. Στο www.unileague.gr μπορεί φυσικά ο οποιοσδήποτε να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες όλων των ομάδων.

Ώρα χορηγών… Ο χορηγός εκπαίδευσης ΙΕΚ ΞΥΝΗ δίνει στους νικητές από μία μεγάλη υποτροφία για κάθε παίχτη και έτσι από πέρσι απέκτησε μία ξεχωριστή θέση στο πάνθεον των χορηγών του N’JOY UNI-League αλλά και στις καρδιές των φοιτητών.

Η συνεργασία με τo RED BULL φυσικά συνεχίζεται και φέτος δίνοντας φτερά στους παίχτες όποτε χρειάζεται και ...πιστέψτε μας, χρειάζεται συχνά!!!

Η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών.

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του N’JOY UNI-League προκρίνεται στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube