Με τον Μίτσελ στις εξέδρες και υπό το βλέμμα του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τον Αντώνη Νικοπόλιδη. Από την άλλη πλευρά, πολλά τα προβλήματα για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ολυμπιακός:

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του σαν πρώτος προπονητής στον Ολυμπιακό με την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Μάλιστα, υπήρξε και μία δυσάρεστη έκπληξη για εκείνον καθώς ο Κάρολ μένει εκτός αποστολής, ενώ είναι σε αυτή ο Ιμπαγάσα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν κατάφερε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του, ο Αριέλ Ιμπάγασα γυμνάστηκε κανονικά, όπως και οι Μάρκο Πάντελιτς και ο Χοσέ Χολέμπας.

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο άρχισε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό.

Το σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκε σε τρία μέρη. Αρχικά οι Πειραιώτων έκαναν ζέσταμα, με τρέξιμο και «κορόιδο».

Στη συνέχεια, έκαναν ασκήσεις επάνω στη γρήγορη και ακριβή μεταβίβαση της μπάλας και τα σουτ προς την εστία. Ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Σιόβας, Χολέμπας.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στο Ρέντη.

Ατρόμητος:

Σχεδόν με… μισή ομάδα θα κατέβει στο «Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει πέντε βασικούς παίκτες! Κι αυτό γιατί Φυτανίδης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας και Σουμπίνιο είναι τιμωρημένοι, λόγω συμπλήρωσης καρτών και θα εκτίσουν κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ο… μουστάκιας επιπλέον δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον νεοαποκτηθέντα Ναπολέονι, αφού ο Ιταλός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε μόλις το Σάββατο και φυσιολογικά δεν συμπεριλήφθη στους «εκλεκτούς». Εξίσου εκτός και ο Βαγγέλης Μάντζιος, αφού ακόμα δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με την μπλε κάρτα του.

Έτσι όπως φαίνεται ο έμπειρος τεχνικός θα παρατάξει τον Ράντμαν στο τέρμα. Ο Νάστος θα είναι δεξιά, ο Επστάιν θα γυρίσει σαν αριστερό μπακ, ενώ οι Ταυλαρίδης και Λαζαρίδης θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Δημούτσος και Μπρίτο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και οι Ουντότζι, Πίτου Γκαρσία και Καραγκούνης θα κινούνται πίσω από τον Καραμάνο.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιμιτσής, Καλλέργης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Επστάιν, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ουντόζι, Γκαρσία, Μπρίτο, Φάμπιο, Κούτσι,Τζαμάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube