Οι μέχρι τώρα προσθήκες της ΑΕΚ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της έχουν αλλάξει την εικόνα και της έχουν δώσει άλλον αέρα. Η Ένωση θα παλέψει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Ο πρώτος παίκτης που φαίνεται να προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος της Καβάλας. Ο 22χρονος άσος των «Αργοναυτών» αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αναμένεται να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα του και να υπογράψει ως ελεύθερος στην ΑΕΚ για έξι μήνες.

Η δεύτερη περίπτωση είναι εκείνη του Δημήτρη Ανάκογλου. Η Ένωση έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό και έχουν κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός.

Σε επικοινωνία που υπήρξε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, οι δύο πλευρές συμφώνησαν με τον «Δικέφαλο» να προσφέρει στον Πανσερραϊκό ένα μικρό ποσό, κοντά στις 50.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης. Από εκεί και πέρα, όλα είναι στο χέρι του Ανάκογλου που θα πρέπει να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος, πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων της ΑΕΚ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο Έβαλν Λίνεν επιθυμεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Κλωναρίδη αλλά τα χρήματα που απαιτούνται για τον δανεισμό του από την Λιλ κρίνονται υπερβολικά. Αν χαλάσει του Ανάκογλου ίσως να γίνει μια πρόταση στην γαλλική ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.